Ειδήσεις

Έκκληση του Τμήματος Ιατρικής του Παν/μιου Θεσσαλίας για αιμοδοσία


Είναι γνωστό ότι η διαθεσιμότητα σε αίμα των μονάδων αιμοδοσίας των νοσοκομείων της πόλης μας πάντα υπολείπονταν των αναγκών. Ιδιαίτερα  στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο όπου πραγματοποιούνται μεγάλης βαρύτητα επεμβάσεις όπως καρδιοχειρουργικές, αγγειοχειρουργικές, ογκολογικές κ.α. οι ανάγκες είναι πολύ αυξημένες. Αυτήν την εποχή το πρόβλημα έχει λάβει εκρηκτικές διαστάσεις εξαιτίας της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων με αποτέλεσμα να μην μπορούν να εξυπηρετηθούν ούτε τα επείγοντα περιστατικά.

Για τον λόγο αυτό απευθύνουμε επείγουσα έκκληση προς τους συμπολίτες μας να προσέλθουν για προσφορά αίματος στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας το οποίο παραμένει ανοιχτό καθημερινά εκτός Κυριακής από 08:00 – 18:30.

Η προσφορά αίματος είναι εθελοντική και αποτελεί ύψιστο δώρο ζωής προς τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Η αιμοδοσία πραγματοποιείται με απόλυτη ασφάλεια τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα και δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος στην προσέλευσή  στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο. Για κάθε επικοινωνία μπορείτε να τηλεφωνείτε στα 241 350 -2253 ώς -2260.

Προηγούμενο άρθρο Υλοποίηση του Προγράμματος Ανάπτυξης της ΕΔΑ ΘΕΣΣ για το 2020 με την Τροφοδότηση της Πύλης Τρικάλων και του Μουζακίου Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Ν. Καρδούλας: Την Οικογένεια και τις Ένοπλες Δυνάμεις εμπιστεύονται οι Έλληνες στη 10ετία της κρίσης