Ειδήσεις

Έκθεση του Τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών του Π.ΕΠΑ.Λ. Τρικάλων


Ο τομέας Εφαρμοσμένων Τεχνών του Πρότυπου ΕΠΑ.Λ. Τρικάλων, διοργανώνει για άλλη μία χρονιά αναδρομική έκθεση για το έτος 2023-2024, την Παρασκευή 12 και Σάββατο 13 Απριλίου στον χώρο του παλιού Διοικητηρίου. Η έκθεση θα περιλαμβάνει, έργα των μαθητών/τριών των τάξεων της Β’ τάξης εφαρμοσμένων τεχνών, της Γ’ τάξης γραφικών τεχνών καθώς και επιλεγμένες εικαστικές δημιουργίες των τμημάτων της Α’ τάξης του σχολείου (που δημιουργήθηκαν στα πλαίσια του μαθήματος «Τέχνες και Πολιτισμός»).

Οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να δουν από κοντά ολοκληρωμένες δημιουργίες, οι οποίες σχεδιάστηκαν και υλοποιήθηκαν στα πλαίσια των μαθημάτων του σχολικού προγράμματος μέσα από εργασίες και μελέτες των μαθητών/μαθητριών. Η έκθεση περιλαμβάνει έργα εικαστικού και γραφιστικού περιεχομένου, πιο συγκεκριμένα, έργα ελευθέρου σχεδίου, προσχέδια, μακέτες, κατασκευές, εταιρικές ταυτότητες, ψηφιοποιημένα πορτρέτα, φωτογραφικές συνθέσεις συνδυάζοντας και μεγάλη ποικιλία υλικών αλλά και τεχνικών-τεχνοτροπιών (πηλός, πυρογράφος, ύφασμα, ζωγραφική με παστέλ, τέμπερα, βιβλιοδεσία, ψηφιακές εκτυπώσεις από θερμική πρέσα κ.α.)

Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή στο κοινό για δύο μέρες από την Παρασκευή 12 Απριλίου έως και το Σάββατο 13, από τις 9.00-13.00 και 17.30-20.00.

Είσοδος Ελεύθερη.

Την αφίσα της έκθεσης έχει επιμεληθεί μαθήτρια της Γ τάξης γραφικών τεχνών στα πλαίσια μαθήματος του σχολικού προγράμματος.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Ενημέρωση και έλεγχος σε δικυκλιστές από Τροχαία Τρικάλων - Δημοτική Αστυνομία Τρικκαίων
Επόμενο άρθρο Η ΠΕΔ Θεσσαλίας ζητάει την εφαρμογή ειδικής μοριοδότησης για όλους τους υποψηφίους μαθητές των πανελλαδικών