Άνοιξε ο «Μύλος των Ξωτικών», με χιλιάδες επισκέπτες


Την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011 άνοιξαν οι πύλες του παραμυθένιου εργοστασίου του Αι Βασίλη στα Τρίκαλα.

Η προσέλευση χιλιάδων μαθητών και επισκεπτών, μικρών και μεγάλων έδωσαν ένα εντυπωσιακό χρώμα στην μεγάλη Χριστουγεννιάτική εκδήλωση. Η πόλη των Τρικάλων γίνεται το επίκεντρο για αυτές τις γιορτές και δικαίως πλέον διεκδικεί τον τίτλο της πρωτεύουσας των Χριστουγέννων.

Τα μηνύματα που καταφθάνουν από ολόκληρη την Ελλάδα είναι ενθαρρυντικά. Οι εντυπώσεις των πρώτων επισκεπτών είναι απολύτως θετικές και δίνουν την δύναμη σε όλους τους εθελοντές να συνεχίσουν την μεγάλη τους προσπάθεια.

Οι εκπλήξεις στον «Μύλο των Ξωτικών» όμως δεν σταματούν ποτέ. Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις 18:30 έχουμε την επίσημη τελετή έναρξης με μεγάλη συναυλία του αγαπημένου τραγουδιστή της νεολαίας Κώστα Μαρτάκη.

Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου το πρόγραμμα του Μύλου περιλαμβάνει: 11:30 «Η πρώτη μεγάλη Ξωτικοπαρέλαση» – 17:30 «Γίνε κι εσύ Ξωτικό στο μεγάλο Χριστουγεννιάτικο παιχνίδι του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού» – 19:30 Συναυλία από το μουσικό σχήμα InDaSlot και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 11:00 Εκδήλωση από το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων – 11:30 Δημοτική Χορωδία Τρικάλων – 12:30 Παράσταση κλόουν «Στην Μέση του Δρόμου» – 18:30 Επίσημη Τελετή Έναρξης.

Μικροί και μεγάλοι μπορούν να επισκεφθούν και να συμμετέχουν σε όλα τα εργαστήρια του Μύλου… στο Φούρνο των Ξωτικών, στο Μαγικό εργαστήρι κατασκευών και ανακύκλωσης παιχνιδιών, στο εργαστήρι ζωγραφικής προσώπου, στο Ταχυδρομείο των ξωτικών, στο Εργοστάσιο Σοκολάτας και φυσικά στο Εργοστάσιο του Αϊ Βασίλη.

Η είσοδος στο πάρκο και η συμμετοχή στις δράσεις του «Μύλου των Ξωτικών» είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Οργανωτική Επιτροπή

«Μύλος των Ξωτικών»

 

Προηγούμενο άρθρο ΛΙΓΟ ΓΕΛΙΟ
Επόμενο άρθρο Κ. Αγοραστός:Σημαντική παρέμβαση η οποία υπηρετεί το συνταγματικό δικαίωμα Ισότητας των φίλων"