Ειδήσεις

Άλλες τρεις εκδηλώσεις το ερχόμενο τριήμερο για το 3ο Φεστιβάλ Κωμωδίας στα Τρίκαλα


Ολοκληρώνεται την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022 το 3ο Φεστιβάλ Κωμωδίας που διοργανώνει ο Δήμος Τρικκαίων.
Με τη συνεργασία του Δημοτικού Θεάτρου Τρικάλων επιχειρείται να δοθεί έμφαση σε δράσεις συνολικότερα για την κωμωδία και την τέχνη της, το γέλιο στη ζωή και σε δράσεις της.
Οι εκδηλώσεις που ολοκληρώνουν τη φετινή 3η διοργάνωση, είναι:

 

  • Τιμητική βραδιά αφιερωμένη σε σημαντικούς κωμικούς. Τιμώμενο πρόσωπο η Δήμητρα Παπαδοπούλου  (Παρασκευή 18 Νοεμβρίου στις 21.00 (προσέλευση 20:45), στο Μουσείο Τσιτσάνη)

Στη φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί αφιέρωμα στην γυναικεία παρουσία, γραφή και ερμηνεία, στον χώρο της Κωμωδίας. Τιμώμενο Πρόσωπο η Δήμητρα Παπαδοπούλου. Παράλληλα θα υπάρξει μια συζήτηση με θέμα «Γυναίκα και Χιούμορ».

Αναλυτικά ΕΔΩ

  • Stand up comedy για παιδιά με τον Γιώργο Χατζηπαύλου (Σάββατο 19 Νοεμβρίου στις 18:00, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων)
  • Η μοναδική παιδική ελληνική stand up comedy παράσταση για παιδιά 6 έως 12 ετών, έρχεται στο Φεστιβάλ Κωμωδίας. Ο Γιώργος Χατζηπαύλου, μέσα από την αγαπημένη γλώσσα μικρών και μεγάλων, την κωμωδία, παρουσιάζει μία παράσταση που περιλαμβάνει χιουμοριστικές ιστορίες από τη παιδική του ηλικία, αλλά και απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα που απασχολούν τα παιδιά σήμερα. Παράλληλα, οι γονείς τους διασκεδάζουν εξίσου, αφού αυτή η παράσταση αντιμετωπίζει τους ενήλικες θεατές σαν παιδιά και τα παιδιά σαν ίσους προς τους γονείς τους.

Αναλυτικά ΕΔΩ

  • Stand up comedy με τους Θωμά Ζάμπρα και Αριστοτέλη Ρήγα (Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στις 21:00 ,στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων)

Μια μοναδική βραδιά με τους… the trikalians Stand up comedians Θωμά Ζάμπρα και Αριστοτέλη Ρήγα. Οι δυο τρικαλινοί κωμικοί συναντιούνται στην σκηνή και στην πόλη τους και υπόσχονται να μας χαρίσουν απλόχερα στιγμές γέλιου.

Αναλυτικά ΕΔΩ

Πληροφορίες και στην ιστοσελίδα του Δήμου Τρικκαίων, www.trikalacity.gr, στο Ημερολόγιο Εκδηλώσεων.

Από το γραφείο Τύπου

 

Προηγούμενο άρθρο Δράσεις ευαισθητοποίησης από τον Δήμο Τρικκαίων για τον σακχαρώδη διαβήτη
Επόμενο άρθρο Σε κεντρική διάβαση ΟΣΕ και οδό Μαυροκορδάτου συνεχίζονται οι παρεμβάσεις του Δ. Τρικκαίων