Άκαρπη η δημοπρασία για του Λούνα Παρκ


 Η οικονομική δυσχέρεια και η αβεβαιότητα φαίνεται πως θα επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό την φετινή διοργάνωση της εμποροπανήγυρης των Τρικάλων, κάτι που διαφάνηκε, χθες το πρωί κατά την διάρκεια της δημοπρασίας που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία των Καρυών για το Λούνα Παρκ.

 Η δημοπρασία είχε προγραμματιστεί για τις 11 το πρωί με τιμή τα 90.000 ευρώ, ωστόσο η διαδικασία υπήρξε άκαρπη, καθώς δεν υπήρξαν προσφορές από κανέναν για να δώσει το προαναφερόμενο ποσό. Σύμφωνα με τον δήμαρχο Τρικκαίων, κ. Χρήστο Λάππα η επανάληψη της δημοπρασίας θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη 25 Αυγούστου, ενώ η τιμή δεν είναι διαπραγματεύσιμη.

Οι άλλες δημοπρασίες

Σημειωτέον, την ερχόμενη Πέμπτη στις 11 το πρωί έχει προγραμματιστεί η δημοπράτηση και για την ενοικίαση των παραγκών και ως πρώτη προσφορά, ορίζεται το ποσό των (12.000,00) ευρώ. Κάθε ενδιαφερόμενος πρέπει για την κατασκευή παραγκών με την αίτηση ενδιαφέροντος να καταθέσει εγγυητική επιστολή αναγνωρισμένης Τραπέζης (υποκατάστημα Τρικάλων) ή εγγυητική επιστολή από το Ταμείο του Δήμου Τρικκαίων ποσού 1.200,00 ευρώ (10% της τιμής εκκίνησης). Επίσης δημοτική ενημερότητα και άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Για την εκμετάλλευση παροχής ηλεκτρικού ρεύματος με την αίτηση ενδιαφέροντος πρέπει να καταθέσει εγγυητική επιστολή αναγνωρισμένης Τραπέζης (υποκατάστημα Τρικάλων) ή εγγυητική επιστολή από το Ταμείο του Δήμου Τρικκαίων ποσού 1.200,00 ευρώ (10% της τιμής εκκίνησης). Δημοτική ενημερότητα, άδεια ασκήσεως επαγγέλματος (γ κατηγορίας), όπως και βεβαίωση του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων ότι αποτελεί ενεργό μέλος.

Επίσης, την ίδια ημέρα θα γίνει η δημοπρασία για τους χώρους που προορίζονται αποκλειστικά για ψητοπωλεία, χαλβαδοπωλεία, σουβλατζίδικα , ενώ ως πρώτη προσφορά, ορίζεται το ποσό των (1.000,00) ευρώ. Κάθε ενδιαφερόμενος με την αίτηση ενδιαφέροντος να καταθέσει απόδειξη ταμειακής μηχανής, δημοτική ενημερότητα και αντίγραφο άδειας λειτουργίας. Σχετικά με τους υπόλοιπους χώρους και την δημοπράτηση τους για να ενοικιαστούν την περίοδο των Τρικαλινού παζαριού, δηλαδή για εκθέσεις αυτοκινήτων, γεωργικών μηχανημάτων η ημερομηνία διεξαγωγής είναι την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου, καθώς επίσης και την Τετάρτη 7 και την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου στις 10. 30 το πρωί. Το ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς ορίζεται για τους Μικροπωλητές βιοτεχνικών ειδών Ν. Τρικάλων το ποσό των (300,00) ευρώ/ ανά θέση. Για τους Μικροπωλητές εκτός Νομού το ποσό των (400,00) ευρώ/ανά θέση.

Για εκθέσεις αυτοκινήτων, γεωργικών μηχανημάτων το ποσό των (400,00) ευρώ/ανά θέση, ενώ για αναπήρους, ΑΜΕΑ, πολυτέκνους και αθίγγανους στο 50% των ανωτέρω τιμών δηλαδή 150,00 και 200,00 ευρώ αντίστοιχα. Κάθε ενδιαφερόμενος με την αίτηση ενδιαφέροντος πρέπει να καταθέσει απόδειξη ταμειακής μηχανής, δημοτική ενημερότητα, άδεια θεωρημένη για το τρέχον έτος και αντίγραφο έναρξης επαγγέλματος (μόνο για καταστηματάρχες)

Προηγούμενο άρθρο Από Δευτέρα 22 Αυγούστου προβάλλεται στον Θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο «Το Σχέδιο του Χένρι»
Επόμενο άρθρο Το «κακό» έχει παραγίνει