Ειδήσεις

Σεμιναριακή διάλεξη στο ΤΕΙ Θεσσαλίας


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 12 Μαΐου 2017  η σεμιναριακή διάλεξη που οργανώθηκε στα πλαίσια του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) στη Διοίκηση και Διαχείριση Έργων και Προγραμμάτων (ΔΔΕΠ) του ΤΕΙ Θεσσαλίας και ειδικότερα του μεταπτυχιακού μαθήματος «Ειδικά Θέματα Διοίκησης και Διαχείρισης Έργων» με θέμα:

«Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και υποχρεώσεις της χώρας έναντι του στόχου 20-20-20»

Η διάλεξη είχε ως καλεσμένο ομιλητή τον κ. Σωτήρη Ψημμένο, Μηχανολόγο Μηχανικό ΑΠΘ και εντεταλμένο σύμβουλο της ALTEREN S.A. (https://www.researchgate.net/profile/Sotirios_Psimmenos). Η διάλεξη προσέλκυσε το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της ακαδημαϊκής αλλά και της τοπικής κοινότητας και την παρακολούθησαν καθηγητές, μεταπτυχιακοί και προπτυχιακοί φοιτητές και απόφοιτοι του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και ιδιώτες. Στο πλαίσιο της διάλεξης που διήρκησε 2 ώρες μαζί με εκτενή διάλογο και αλληλεπίδραση των συμμετεχόντων, προσφέρε σημαντική επιστημονική και εμπειρική γνώση αναφορικά με τα έργα εξοικονόμησης ενέργειας, ενώ αναλύθηκαν και οι παράμετροι υλοποίησής τους στην ιδιαίτερη οικονομική περίοδο που διανύουμε.

Η διάλεξη διενεργήθηκε με πρωτοβουλία και συντονισμό του Κλεάνθη Συρακούλη, Αναπληρωτή Καθηγητή του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και διδάσκοντα του ΠΜΣ ΔΔΕΠ και απηύθυναν σε αυτή χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Καθηγητής κ. Βασίλειος Γερογιάννης και ο Διευθυντής του Π.Μ.Σ. στη «Διοίκηση και Διαχείριση Έργων & Προγραμμάτων» Αναπληρωτής Καθηγητής κ. Λεωνίδας Ανθόπουλος. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται να διενεργηθεί σειρά σημαντικών ανάλογων διαλέξεων σε ειδικά θέματα της διαχείρισης έργων το τρέχον ακαδημαϊκό εξάμηνο, με αξιόλογους προσκεκλημένους ομιλητές.

 

Με εκτίμηση,

Ο Διευθυντής του ΠΜΣ,

Ανθόπουλος Λεωνίδας, Αναπληρωτής Καθηγητής

Προηγούμενο άρθρο Η πολύχρωμη μετανάστευση της πεταλούδας στο 3ο Γυμνάσιο Τρικάλων
Επόμενο άρθρο Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.ΟΜ.Α.μεΑ.