Ειδήσεις

Ποδηλατικός Σύλλογος Τρικάλων, Ανασκόπηση 2020 και νέες συνεργασίες για το 2021


?????????????

Το 2020 ήταν μια δύσκολη χρονιά για όλο τον κόσμο. Παρά τις δύσκολες συνθήκες λόγω covid, ο Ποδηλατικός Σύλλογος Τρικάλων στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και πραγματοποίησε μία εξαιρετική αγωνιστική χρονιά. Το δύσκολο έτος 2020 για την ομάδα μας  αποδείχτηκε  η καλύτερη χρονιά, από το 2015 που ξεκινήσαμε την αγωνιστική δράση.

Οι αθλητές – αθλήτριες της ποδηλατικής ακαδημίας είχαν πολύ καλές επιδόσεις στους αγώνες. Αγωνίστηκαν με πάθος και ήταν πρωταγωνιστές σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες που συμμετείχαν.

Για τον Π.Σ. Τρικάλων το 2020ξεχώρισαν δύο εξαιρετικές επιδόσεις στην κατηγορία παίδων:

Η πρώτη περίπτωση είναι το ΄΄μαγικό΄΄1-2 στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ΜΤΒ στην Κάρυστο με Πρωταθλητή Ελλάδας τον Τσατσαρώνη Κωνσταντίνο και 2ο τον Περικλή Λαγό.

Η δεύτερη περίπτωση είναι τα τέσσερα πανελλήνια μετάλλια (2 αργυρά, 2 χάλκινα) που κατέκτησε ο Περικλής Λαγός σε δρόμο και ΜΤΒ σε μία  αγωνιστική χρονιά.

Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς της ομάδας μας:  ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΑ (ποδηλατικό κατάστημα Λάρισας), PROMIST (ασφάλειες), Δ.ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ (πρακτορείο ΟΠΑΠ),  3G (ψηφιακές εκτυπώσεις),  ΕΦΗ ΠΑΛΑΤΟΥ (φυσιοθεραπεία – βελονισμός).

Από το 2021 νέες συνεργασίες έχουμε και στους χορηγούς της ομάδας μας. Πρατήρια υγρών καυσίμων ΕΛΙΝ (αφοί Κουτσιβέτα), Κηποδημιουργίες (ΚΟΙΝ.ΣΕΠ ΤΡΙΚΑΛΩΝ) και  Μάντζιος Παναγιώτης (τεχνική εταιρία). Τους ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας αφού μέσα από την οικονομική τους στήριξη μπορούμε και συνεχίζουμε την ανάπτυξη της ποδηλασίας στην πόλη μας.

Ευχαριστούμε επίσης τους γονείς των αθλητών που βοηθούν τα παιδιά τους να προχωρήσουν σε αυτό το δύσκολο, επίπονο, αλλά και μαγευτικό άθλημα που επέλεξαν.

Επίσης θα ήταν παράληψη να μην αναφερθούμε στην πολύτιμη βοήθεια από τον Δήμο Τρικκαίων: Ευχαριστούμε θερμά τον δήμαρχο μας κ. Παπαστέργιου Δημήτρη και τους αντιδημάρχους αθλητισμού, πρώην και νυν κ. Άκη Αναστασίου και κ. Έφη Λεβέντη

Ο Π.Σ. Τρικάλων ξεκίνησε το 2021 με νέες συνεργασίες και στο προπονητικό κομμάτι για τον Σύλλογο. Συγκεκριμένα επικυρώνεται η συνεργασία με τον Τρικαλινό πρωταθλητή ποδηλασίας και νυν  προπονητή κ. Καράτζιο Γιώργο. Η συνεργασία του με την ομάδα ξεκίνησε από 2019 με αντικείμενο την μυϊκή  ενδυνάμωση των αθλητών, από το 2021 θαείναι ο νέος προπονητής της ομάδας μας. Ο Γιώργος Καράτζιος εκτός από το πολύ πλούσιο βιογραφικό του ως αθλητής, είναι Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και μεταπτυχιακός στο:Άσκηση Εργοσπιρομετρία  και Αποκατάσταση.H επιστημονική του κατάρτιση και ηαγωνιστική του εμπειρία σε Ελλάδα και εξωτερικό, με την επαγγελματική  SPTablewareκαι την εθνική ομάδα,θα προσθέσει περισσότερη ποιότητα στην προπόνηση των αθλητών.

Φέτος στα Τρίκαλα επιλέγουμε ποδηλασία για πολλούς λόγους και προπάντων FREECOVIDη ασφαλέστερη επιλογή!

Επικοινωνία για εγγραφές και συμμετοχή στην ακαδημία ποδηλασίας:

Ζιντζόβας Ηλίας (6986010785)

Καράτζιος Γιώργος (6975752403)

Ταμανάκιας Μιχάλης (6989154306).

Υπεύθυνοι προπονητικού και αγωνιστικού σχεδιασμού.

Facebook: https://www.facebook.com/Podilatikos.Trikalon.cycling.club/

Email:podilasiatrikalon@yahoo.gr

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην παρουσίαση της ομάδας: https://sway.office.com/tShgih5DRfJgMtYh

 

 

Προηγούμενο άρθρο Παρεμβάσεις ύψους 2,8 εκ. ευρώ σε δρόμους και ρέματα των Δήμων της Π.Ε. Τρικάλων
Επόμενο άρθρο Trikala School Care: Και στη Β/θμια Εκπαίδευση η εφαρμογή για υποδομές σχολείων