Ειδήσεις

Παλεύουμε για το περιβάλλον


Ο ΑΠΣ Τρίκαλα: Ελληνορωμαϊκή πάλη και ο Δήμος Τρικκαίων, στο πλαίσιο των πολύπλευρων δράσεων που απαρτίζουν το πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης «Παλεύω», σε συνεργασία με το ΚΕΑΠ, διοργανώνουν δενδροφύτευση και καθαρισμό την:

Κυριακή 17 Απριλίου 2016 στα Μεγ. Καλύβια Τρικάλων
(στην είσοδο του χωριού)
Ώρα 11:00

Λίγα λόγια για το Πρόγραμμα «Παλεύω»
Το ευρύ κοινωνικό πρόγραμμα του ΑΠΣ Τρίκαλα «Παλεύω» έρχεται να ανταποκριθεί στην ανάγκη ενημέρωσης και συμμετοχής, σε πράξεις και ενέργειες που έχουν να κάνουν με ευαίσθητα κοινωνικά ζητήματα.
Με βασικό κοινό:
α) τους μαθητές του συλλόγου μας και τους γονείς τους,
β) τους κατοίκους των Μεγ. Καλυβίων
και γ) το ευρύ κοινό.
το πρόγραμμα «Παλεύω για το περιβάλλον» φιλοδοξεί να προάγει και να συμβάλλει στο μέτρο του δυνατού, στην αγάπη προς τη φύση και το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής.
με το πρόγραμμα «Παλεύω για το περιβάλλον» θα μάθουμε, θα γνωρίσουμε, θα προλάβουμε και πάνω απ’ όλα θα συνειδητοποιήσουμε ότι το περιβάλλον είναι πάνω απ’ όλα δική μας ευθύνη!
το πρόγραμμα «Παλεύω για το περιβάλλον», θα πλαισιωθεί από διάφορες δραστηριότητες αναψυχής για μικρούς και μεγάλους (τοξοβολία, παραδοσιακά παιχνίδια, κτλ)

Πληροφορίες
Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φέρουν μαζί τους τσαπάκι (ή κάποιο άλλο σκαπτικό εργαλείο) και δοχείο με νερό (3 λίτρα).

Σας περιμένουμε…

Προηγούμενο άρθρο Οι Εκπ\κοι του ΠΑΜΕ Τρικάλων για τις εξελίξεις στην παιδεία
Επόμενο άρθρο Παρουσίαση του βιβλίου Σκιές Ασωμάτων του Αγαθοκλή Αζέλη