Ειδήσεις

Νέους από διάφορες χώρες υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Καλαμπάκας


Σήμερα Παρασκευή, 7 Απριλίου και ώρα 10:30, ο Δήμαρχος Καλαμπάκας υποδέχθηκε στο γραφείο του, μία ομάδα 22 νέων 18-35 ετών από διάφορες χώρες (Πολωνία, Σλοβενία, Μάλτα, Τουρκία, Ολλανδία, Ισπανία κ.α.), οι οποίοι φιλοξενούνται στην περιοχή μας στα πλαίσια ευρωπαϊκού προγράμματος με τίτλο “The Quality Mark in Youth Work”, που συμμετέχει το Αναπτυξιακό Κέντρο Θεσσαλίας (ΑΚΕΘ). Το πρόγραμμα έχει ως σκοπό την ανταλλαγή εμπειριών με στόχο τη βελτίωση την διοίκησης και οργάνωσης, τον προσδιορισμό των παραγόντων που επηρεάζουν την διοίκηση και οργάνωση, τη διαχείριση έργου και τη λήψη αποφάσεων.

Στη συνάντηση αυτή οι νέοι συζήτησαν με το Δήμαρχο για διάφορα κοινωνικο-οικονομικά θέματα που αφορούν το Δήμο, καθώς επίσης έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον τουρισμό της περιοχής μας.

Την ομάδα συνόδευε η υπεύθυνη του ΑΚΕΘ για το συγκεκριμένο πρόγραμμα Κα Βασιλική Λέρα, η Διευθύντρια του ΑΚΕΘ Κα Ευαγγελία Ντόνα και η εκπαιδεύτρια του προγράμματος Κα Angelica Perra. Συμμετείχαν επίσης οι αντιδήμαρχοι: Σοφία Δρούγκα, Μαρία Κουκοράβα, Κωνσταντίνος Ράντος και Χρήστος Παπαγεωργίου.

Δήμος Καλαμπάκας

Προηγούμενο άρθρο Βραδιά όπερας στον Δημοτικό Κιν/γράφο Τρικάλων
Επόμενο άρθρο Έκθεση stroller στην αίθουσα της Πινακοθήκης Θ. Μάρκελλου