Ειδήσεις

Μουσική ξενάγηση στη Δημοτική Φιλαρμονική Τρικάλων για το ΚΔΑΠ ΟΜΟΝΟΙΑ του Δ. Τρικκαίων


Τη μουσική ιστορία των 126 χρόνων της Δημοτικής Φιλαρμονικής Τρικάλων, τους ήχους και τα «χρώματα» που αυτοί εκπέμπουν, άκουσαν και έμαθαν μαθητές και μαθήτριες που φοιτούν στο ΚΔΑΠ ΟΜΟΝΟΙΑ του Δήμου Τρικκαίων.

Σε μια ακόμη δράση του ΚΔΑΠ, τα παιδιά επισκέφθηκαν τη συλλογή του Συλλόγου Φίλων Δημοτικής Φιλαρμονικής Τρικάλων. Ξεναγήθηκαν σε αυτή και ενημερώθηκαν συνολικότερα από τον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Οδυσσέα Τράντο, για όλα, όσα αφορούν στη μεγάλης σημασίας μουσική προσφορά της Φιλαρμονικής.

Η δράση οργανώθηκε από τον αρμόδιο του ΚΔΑΠ κ. Θάνο Φλίγκο, σε συνεργασία με τη Δημοτική Φιλαρμονική και το τμήμα Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Τρικκαίων με αφορμή και αιτία τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων (18 Μαΐου κάθε χρόνο).

Η επίσκεψη επεφύλασσε και μια έκπληξη στους μικρούς μαθητές/τριες, καθώς μετά το πέρας της ενημέρωσης, μέλη της Φιλαρμονική με την υπεύθυνη αρχιμουσικό. Μαίρη  Μητσοπούλου, έπαιξαν όμορφες μελωδίες στα παιδιά.

Από το γραφείο Τύπου

Προηγούμενο άρθρο Ομάδα ρομποτικής από το Κιλκίς στον Δήμο Τρικκαίων
Επόμενο άρθρο Συντονισμός δράσεων μεταξύ των ΕΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ και ΕΣΠΑΒ για την έγχυση βιομεθανίου στα δίκτυα διανομής φυσικού αερίου