Ειδήσεις

Η ΔΕΥΑΤ για τα προβλήματα που παρατηρήθηκαν στην υδροδότηση χωριών


Άμεσες οι λύσεις της ΔΕΥΑΤ σε προβλήματα που παρατηρήθηκαν σε υδροδότηση χωριών του Δήμου Τρικκαίων.
1. Σήμερα το πρωί (11-1-2017) επιλύθηκε οριστικά το πρόβλημα στο Μεγαλοχώρι. Η χαμηλή πίεση του νερού οφειλόταν σε χαλασμένο μοτέρ, το οποίο αντικαταστάθηκε με ειδικό γερανό. Στη συνέχεια, έσπασαν και οι σωλήνες στη δεύτερη γεώτρηση που υδροδοτεί το χωριό. Με τις κατάλληλες ενέργειες αποκαταστάθηκε και αυτή η βλάβη. Το Μεγαλοχώρι υδροδοτείται κανονικά.
2. Την Τρίτη (10-1-2017) αποκαταστάθηκε μικρή βλάβη δίπλα από τον υδατόπυργο του Κεφαλοβρύσου. Το χωριό υδροδοτείται χωρίς πρόβλημα.
3. Την Τρίτη (10-1-2017) αποκαταστάθηκε η βλάβη σε αγωγό που υδροδοτεί το Μέλιγος και την Κ. Ελάτη. Και τα δύο χωριά από χθες υδροδοτούνται κανονικά, καθώς για ελάχιστες ώρες είχε διακοπή η παροχή νερού.
4. Αντικαταστάθηκαν πάνω από 200 ρολόγια σε οικίες, καθώς είχαν σπάσει από τον παγετό. Η αντικατάστασή τους γινόταν με μέσο χρόνο ανταπόκρισης τα 45 λεπτά, χρόνος ρεκόρ. Αυτό έγινε κατορθωτό με την αλλαγή στον τρόπο λειτουργίας των αρμόδιων συνεργείων, την αύξηση του αριθμούς του και την κατανομή του προσωπικού.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

 

Προηγούμενο άρθρο Τα 40 εκατοστά έφθασε το ύψος του χιονιού στα Τρίκαλα
Επόμενο άρθρο Κλειστά και την Πέμπτη τα σχολεία στον Δ. Τρικκαίων