Ειδήσεις

Βραδιά παραδοσιακών χορών στην Πύλη


XOROS2Στο πλαίσιο του 2ου Μουσικοχορευτικού Φεστιβάλ Δήμου Πύλης 2016 με συνδιοργανωτές  τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πύλης, τον Ο.Π.Ο.Π., Την  Τοπική Κοινότητα Πύλης, και τον Δήμο Πύλης, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Αυγούστου η βραδιά παραδοσιακών χορών όπου παρουσιάστηκαν τα χορευτικά συγκροτήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Πύλης, της Κρήνης Τρικάλων και της ΤΡΙΚΚΗΣ , που χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς του τόπου μας.

XOROS3Την αυλαία της εκδήλωσης άνοιξε με ομιλία ο Πρόεδρος του Π.Σ. Πύλης κ. Δημήτριος Πανάγος, καλωσορίζοντας τον κόσμο και τους επισήμους, ευχαριστώντας τον δήμαρχο Κώστα Μαράβα για την βοήθεια στις εκδηλώσεις και όλους τους φορείς που συμμετείχαν σε αυτές, καθώς και την Πρόεδρο της ΤΚ. Πύλης κ. Μαρίνα Πανάγου, και τους Συλλόγους Κρήνης και Τρίκκης.

Παρευρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Πολιτισμού κ. Κων/νος Μπαλατσούκας, Αθλητισμού κ. Άρης Τζάνης, Καθαριότητας κ. Παύλος Μπόμπορας, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Πύλης κ. Αθανάσιος Γιαννοτάκης, η Πρόεδρος της Τ.Κ. Πύλης κ. Μαρίνα Πανάγου, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Αθανάσιος Κωστάκης, κ. Ηλίας Λαμπρογιώργος, κ. Γεώργιος Παλλαντζάς, κ. Κων/νος Κρούπης, ο πρώην δήμαρχος κ. Μιχάλης Τσιούτσιας, ο Πρόεδρος του Ε.Σ.Π. κ. Κων/νος Βοιτσίδης, ο Δ/ντής του Γυμνασίου Πύλης κ. Βασίλειος Πανάγος και ο πολιτευτής κ. Αθανάσιος Λιούτας.

Την εκδήλωση παρουσίασε η Χοροδιδασκάλισσα κ. Ευαγγελία Παλλαντζά.

Η δεύτερη ημέρα των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων στην Πύλη συνεχίστηκε με Βραδιά  Rock από τα Μουσικά συγκροτήματα FEBCE FAOUR  TRACK MIND  από τα Τρίκαλα, με την παρουσία πολλών νέων που απόλαυσαν την μοντέρνα Rock μουσική για περίπου τρεις ώρες με την άρτια εκτέλεση των μουσικών.

Την αυλαία της εκδήλωσης άνοιξε ο Πρόεδρος του Ορειβατικού Περιηγητικού Ομίλου Πύλης κ. Άρης Καραμπέρης, καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους στην πλειοψηφία τους νέοι καθώς και τους επισήμους.

Παρευρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Πύλης κ. Κωνσταντίνος Μπαλατσούκας, κ. Άρης Τζάνης και η Πρόεδρος της Τ.Κ. Πύλης κ. Μαρίνα Πανάγου, ο Πρόεδρος του Π. Σ. Πύλης κ. Δημήτριος Πανάγος και ο Πρόεδρος του Ο.Π.Ο.Π. κ. Άρης Καραμπέρης.

Προηγούμενο άρθρο Ξεναγούς από την Δυτική Θεσσαλία αναζητά το Αναπτυξιακό Κέντρο
Επόμενο άρθρο Χ. Σιμορέλης: Παρέμβαση σε πρωινή εκπομπή για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις