Ένα ηχηρό όνομα της πολιτικής και ακαδημαϊκής ζωής της χώρας θα δώσει το παρόν στην πρώτη μεγάλη εκδήλωση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος (ΣΒΘΣΕ) για το 2026.
Ο Σύνδεσμος φιλοξενεί ως Κεντρικό Ομιλητή τον τ. Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και Καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου κ. Ευάγγελο Βενιζέλο, στο πλαίσιο θεματικής εκδήλωσης με τίτλο:
«Θεσμική Σταθερότητα, Γεωπολιτικές Ανακατατάξεις και Οικονομική Ανάπτυξη».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2026, στις 19:00, στο Domotel Xenia Βόλου και θα ολοκληρωθεί με την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας του Συνδέσμου.
Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών και οικονομικών μεταβολών, η τοποθέτηση του κ. Βενιζέλου αναμένεται να φωτίσει κρίσιμες πτυχές της θεσμικής ανθεκτικότητας, της ποιότητας της διακυβέρνησης και της σημασίας ενός σταθερού και αξιόπιστου πλαισίου για την οικονομία και την επιχειρηματικότητα.
Η συμμετοχή στην εκδήλωση πραγματοποιείται κατόπιν πρόσκλησης και η ομιλία του Κεντρικού Ομιλητή αναμένεται να παρουσιάσει ιδιαίτερο θεσμικό και επιστημονικό ενδιαφέρον.














