Ειδήσεις

Webcast του ΣΘΕΒ με την EY Ελλάδος, για την ανάκαμψη από τον COVID-19, και τη βιώσιμη ανάπτυξη


Πιστοί στη δέσμευσή τους για την υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων κατά τη διάρκεια της πανδημίας, καθώς και την προετοιμασία τους για την επόμενη ημέρα ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών και η EY Ελλάδος, διοργανώνουν την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021, 14:00-15:30, webcast με θέμα: «Ο μετασχηματισμός, η εξωστρέφεια και η μεγέθυνση της επιχείρησης, κλειδί για την έξοδο από την κρίση, και τη βιώσιμη ανάπτυξη».

Στόχος του webcast είναιηπληρέστερη ενημέρωση των θεσσαλικών στελεχών, σχετικάμε ζητήματα που άπτονται της ανάκαμψης και της ανάπτυξης της επιχείρησής τους.

Παράλληλα, θα γίνει αναφορά σε όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία που είναι διαθέσιμα για την ενίσχυση των επιχειρήσεων, ενώ ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στη σημαντικότητα της εξωστρέφειας, στηντόνωση των εξαγωγών,αλλά και στα βήματα που απαιτούνται για τον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας.

Η παρακολούθηση του webcast είναι δωρεάν.

Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι/-ες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Συνδέσμου ή να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του ΣΘΕΒ στο τηλ. 2410555507 και email: education@sthev.gr (αρμόδια κα Ελένη Ευαγγελοπούλου).

Προηγούμενο άρθρο Έργα αντιπλημμυρικής και περιβαλλοντικής προστασίας στον Δ. Τρικκαίων
Επόμενο άρθρο Πρωτοβουλία για ολοκληρωμένο πλαίσιο κρατικής αρωγής στους πληγέντες από φυσικές καταστροφές