Ειδήσεις

Summer School: ΤΕΦΑΑ – Πανεπιστημίου Θεσσαλίας


Τελευταία εβδομάδα εγγραφών για το SummerSchool του ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. ΤοSummer School με τίτλο «Μαθαίνω μέσα από την κίνηση» θα πραγματοποιηθεί από τις27 Ιουνίου έως τις 9 Ιουλίου 2016(11 ημέρες) στις εγκαταστάσεις του ΤΕΦΑΑ στα Τρίκαλα.

Οι ετοιμασίες έχουν ολοκληρωθεί και οι επιστήμονες που το διοργανώνουν δηλώνουν ότι τα παιδιά που θα συμμετάσχουν (μαθητές δημοτικών και γυμνασίων) θα βιώσουν μια πολύ σημαντική εμπειρία.

Τα παιδιά θα συμμετάσχουν σε καινοτόμες εκπαιδευτικές δράσεις (μαθαίνωγια τηδιατροφή, φτιάχνωυγιεινόσνακ και γλυκό, μαθαίνωτοσώμα μου κ.α.), θα ανακαλύψουν μη διαδεδομένα σπορ (τοξοβολία, κρίκετ, μπάντμιντον, baseball, darts, kids athleticsκ.α.) αλλά και θα παίξουν συμμετέχοντας σε επιστημονικά σχεδιασμένες δραστηριότητες (αθλοπαιδιές, μουσικοκινητικά προγράμματα,παιδαγωγικάπαιχνίδια κ.α.).

Όλα λοιπόν είναι έτοιμα για το 1οSummerSchool που διοργανώνεται στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Η προσκόμιση των δικαιολογητικών για την τελική εγγραφή των παιδιών θα γίνει στο ΤΕΦΑΑ-ΠΘ την Κυριακή 26/6/2016 από 9:00 έως 13:00 ή τηΔευτέρα 27/6/2016 από τις 8:00.Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα στην ιστοσελίδα www.healthykids.gr/summerschool και στα τηλέφωνα 2431047030 και 6944640035.

 

 

 

Με εκτίμηση

 

Δρ. ΓεροδήμοςΒασίλειoς

Επιστημονικά Υπεύθυνος

 

Προηγούμενο άρθρο ΛΙΓΟ ΓΕΛΙΟ
Επόμενο άρθρο Η γιορτή της Ακαδημίας Τένις του ΤΕΙ Θεσσαλίας