Ειδήσεις

O Τάσος Τσιαπλές, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Θεσσαλίας, στην έκθεση εικαστικών της ομάδας «Κοινοί Φίλοι», για την Εθνική Αντίσταση 1941-44


Στα εγκαίνια της έκθεσης εικαστικών με θέμα «Η Ελλάδα στον Αγώνα της Ελευθερίας» και παρουσίασης του ηλεκτρονικού βιβλίου για την Εθνική Αντίσταση, που έγινε την Δευτέρα το βράδυ 20/10/2025, στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο Λάρισας, παραβρέθηκε ο περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, Τάσος Τσιαπλές.

Στην έκθεση εικαστικών που θα διαρκέσει έως τις 31/10/2025, η ομάδα «Κοινοί Φίλοι», που αποτελείται από τους: Χρύσα Γκαρέλη, Χρήστο Δαγδαλένη: Σχέδιο – Ζωγραφική, Χάιδω Δελημιχάλη: Διαμαντογραφία, Αστέριο Τερζούδη, Δημήτρη Αληδρομίτη: Πυρογραφίες, με συντονίστρια την Νικολέτα Κουλέτσιου, παρουσιάζει αξιόλογα έργα πυροχαρακτικής, εικονογραφίας, ζωγραφικής-σχεδίου και διαμαντογραφίας, που είναι αφιερωμένα στην Εθνική Αντίσταση 1941-44.

Ο Τάσος Τσιαπλές, είχε την ευκαιρία να συζητήσει και να συγχαρεί για την αξιόλογη δουλειά τους όλους τους καλλιτέχνες.

 

Προηγούμενο άρθρο Απολογισμός τροχονομικών ελέγχων στη Θεσσαλία, στο πλαίσιο της εκστρατείας Μηδενική ανοχή στη μη χρήση κράνους
Επόμενο άρθρο Συνεχίζονται οι ενημερωτικές Δράσεις από το Κέντρο Κοινότητας Πύλης για την υγιεινή διατροφή