Ειδήσεις

O Δήμος Πύλης συμμετείχε στην Έκθεση Τουρισμού NOSTOS


Το τριήμερο 13 – 16 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στη Ναύπακτο, η έκθεση εναλλακτικού τουρισμού NOSTOS 2017. Η Έκθεση είχε σημείο αναφοράς τον εναλλακτικό τουρισμό κάθε μορφής. Απευθύνονταν σε επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην Μεσόγειο και την Νοτιανατολική Ευρώπη, με στόχο την συνεργασία, την ανάπτυξη, την δικτύωση και κύρια την εξωστρέφεια.
Σημαντική ενότητα αποτέλεσε και το NOSTOS FORUM, διεθνές ετήσιο βήμα επιμόρφωσης, ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων με σκοπό την ανάδειξη καλύτερων πρακτικών για το τουριστικό προϊόν, την παρουσίαση ερευνών και τάσεων στην νέα εποχή.
Ο Δήμος Πύλης, εκμεταλλευόμενος το χώρο που εξασφάλισε η ΠΕΔ Θεσσαλίας, συμμετείχε στην έκθεση.
Παρόντες ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Βησσαρίωνας Τζάνης, ο Πρόεδρος τηςΜονομετοχικής Α.Ε. κ. Στέφανος Καλαμαράς και στελέχη του Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης & Οικονομίας με την παρουσία της κ. Βάϊας Διαγωμά.
Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Τζάνης εξέφρασε την ικανοποίηση του για τα αποτελέσματα της συμμετοχής.
Τόνισε την αναγκαιότητα της εντονότερης παρουσίας των επαγγελματιών του Δήμου μας, με δεδομένο το γεγονός ότι ο Σύλλογος Επαγγελματιών Ορεινού Όγκου ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ, παρά το ότι μαζί σχεδιάσαμε την συμμετοχή, δυστυχώς ήταν απόντες.
ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΛΗΣ

Προηγούμενο άρθρο Νέος χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων στην Καλαμπάκα
Επόμενο άρθρο Αρχίζουν οι εσπερινές ομιλίες στην αίθουσα της Γ.Ε.Χ.Α.