Master class λυρικού τραγουδιού στα Τρίκαλα υπό την διεύθυνση του διεθνούς φήμης Βαθύφωνου Δημήτρη Καβράκου


Tags |

Ο Σύλλογος Φίλων της Μουσικής Τρικάλων είναι στην ευχάριστο θέση να ανακοινώσει την εκτέλεση του πρώτου master class υψηλού επιπέδου υπό την διεύθυνση του διεθνούς φήμης Βαθύφωνου Δημήτρη Καβράκου.
Το master class – μια μοναδική εμπειρία για όσους συμμετάσχουν – θα είναι ανοικτό για μαθητές –σπουδαστές από όλη την Ελλάδα και θα λάβει χώρα στις 28 -29 Μαΐου 2016, στα Τρίκαλα στην αίθουσα ακροάσεων του Δημοτικού Ωδείου Τρικάλων ή στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρικκαίων. Το βράδυ της 29ης Μαΐου θα πραγματοποιηθεί Gala Όπερας στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου για το οποίο λεπτομέρειες θα κοινοποιηθούν εν καιρώ

Όσοι δηλώσουν συμμετοχή, πρέπει να έχουν έτοιμες 2 με 3 άριες που θα τις αναφέρουν στην αίτηση συμμετοχής των.
Θα υπάρχει πιανίστας διαθέσιμος να συνοδεύσει τις επιλεγμένες άριες του μαθητή – σπουδαστή. Οι συμμετέχοντες μπορούν να χρησιμοποιήσουν και πιανίστα της επιλογής των.
Ο κ.Καβράκος θα ασχοληθεί ιδιαιτέρως με τον κάθε μαθητή-σπουδαστή επί 30-45 λεπτά…. Οι λοιποί συμμετέχοντες θα μπορούν να παρακολουθούν και να ακούν τις παρατηρήσεις που θα γίνονται στον κάθε ένα από αυτούς.
Το κόστος ανά συμμετοχή ανέρχεται σε 80,00 €
Την διαδικασία θα μπορεί να την παρακολουθήσει κάθε ενδιαφερόμενος με την πληρωμή μιας μικρής συμμετοχής 15,00€ (**).

Διευκρινίζεται οτι το Master Class δεν είναι διαγωνισμός τραγουδιού, δεν απαιτείται ακρόαση πριν και δεν θα ανακοινωθούν αποτελέσματα μετά.
Οι παρατηρήσεις για τον κάθε ένα συμμετέχοντα θα διατυπωθούν κατά την διάρκεια του μαθήματος. Θα δοθεί σε κάθε ενεργό ή μη ενεργό συμμετέχοντα βεβαίωση συμμετοχής ή παρακολούθησης αντίστοιχα

Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να υποβάλλονται με email (info@sfmt.gr – symfoniki@sfmt.gr (*). Ενημερώσεις θα γίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα.
Καταληκτική ημερομηνία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής και παρακολούθησης, είναι η Δευτέρα 9 Μαΐου 2016
Στοιχεία που πρέπει να συμπεριλαμβάνονται στην δήλωση
Όνομα και Επώνυμο
Ημερομηνία γέννησης
Δνση κατοικίας – τηλ επικοινωνίας (κιν. & σταθερό)
Ωδείο, μουσική σχολή φοίτησης ή καθηγητής σε περίπτωση ιδιωτικών μαθημάτων
Σύντομο βιογραφικό & σύνοψη σπουδών (ακαδημαϊκών και μουσικών)
Άριες συμμετοχής
Πιανίστας συνοδός εάν υφίσταται
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα
Δημήτρης Κτιστάκης-Μαέστρος /Δάσκαλος της ΣΟΝ-Τ > 693 800 2999
Ιωάννης Γεωργιάδης – Πρόεδρος ΣΦΜΤ > 693 2240 980
(*) Ο κ. Καβράκος διατηρεί δικαίωμα επιλογής βάση βιογραφικού σε περίπτωση μεγάλου αριθμού συμμετοχών .(**) με δικαίωμα συμμετοχής στο gala όπερας της 29 Μαϊου