Συμμετοχή της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην Τουριστική Έκθεση Fiets en wandelbeurs


Tags |

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας συμμετείχε στην Τουριστική Έκθεση «Fiets en wandel beurs 2020» στην Ουτρέχτη από 28 Φεβρουαρίου έως 01 Μαρτίου 2020. Το ενδιαφέρον του Ολλανδικού κοινούγια τις εναλλακτικές μορφές τουρισμούπου προσφέρει η Ελλάδα παραμένει ιδιαίτερα υψηλό καθώςη συγκεκριμένη έκθεση θεωρείται ως η σημαντικότερη του είδους της στην Ολλανδία.

Η συμμετοχή της Περιφέρεια Θεσσαλίας, με στόχο να προβάλει τις δυνατότητες εναλλακτικών μορφών τουρισμού  αποτιμάται θετική, καθώς χιλιάδες επαγγελματίες και εν δυνάμει ταξιδιώτες, βρέθηκαν στο περίπτερο της Περιφέρειας και ενημερώθηκαν τόσο για την περιοχή όσο και για τις περιπατητικές και ποδηλατικές διαδρομές.

Στο περίπτερο του ΕΟΤ πραγματοποιήθηκε γευσιγνωσία, προσφέροντας στους επισκέπτες ελληνικά εδέσματα από το εστιατόριο «Φιλοξενια», το οποίο βρίσκεται στο Zandvoort της Ολλανδίας, μεταφέροντας την Θεσσαλική Ελληνική κουζίνα στους Ολλανδούς. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας νιώθει ιδιαίτερη τιμή για την παρουσία του συγκεκριμένου εστιατορίου στην έκθεση λόγω της Θεσσαλικής καταγωγής του ιδιοκτήτη κ. Κωνσταντίνου Μπαμπατσιά.

Για την προβολή σημαντικών περιοχών και εκδηλώσεων τουριστικού ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Θεσσαλίας προγραμματίζεται η φιλοξενία δημοσιογράφων και blogger από την αγορά των Κάτω Χωρών εντός του επόμενου διαστήματος.

Την Περιφέρεια εκπροσώπησε στην Τουριστική Έκθεση της Ουτρέχτης, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Νεολαίας, Απασχόλησης & Δια Βίου Μάθησης κ. Νικόλαος Λιούπας, ενώ στην αποστολή συμμετείχαν τα υπηρεσιακά στελέχη κα. Κωνσταντινιά Αλεξοπούλου και ο κ. Απόστολος Μπουρλιάκας.