Στολίδι το νέο ταρτάν στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων


Tags |

Νέα, σύγχρονη μορφή έχει πλέον ο χώρος του στίβου στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων. Ο Δήμος Τρικκαίων ολοκλήρωσε ένα πολύ σημαντικό έργο για τον αθλητισμό, όχι μόνο των Τρικάλων, αλλά και όλης της χώρας. Μετά από μελέτη και συνεργασίες, το νέο ταρτάν είναι έτοιμο να υποδεχθεί αθλητές και αθλήτριες, τόσο για προπόνηση, όσο και για αγώνες – και μάλιστα με υψηλότερες επιδόσεις, λόγω των υλικών από τα οποία αποτελείται το νέο αυτό ταρτάν.
Οι στιβικές διαδρομές είχαν υποστεί φθορά με το πέρασμα των χρόνων και ο Δήμος Τρικκαίων αποφάσισε να υλοποιήσει ένα έργο που δίνει πνοή στον στιβικό αθλητισμό των Τρικάλων.
Μάλιστα το αμέσως επόμενο διάστημα τοποθετείται και νέος εξοπλισμός για τα υπόλοιπα αθλήματα του στίβου, προκειμένου να υπάρχει πληρέστερη υποδομή για τον τρικαλινό αθλητισμό.
Εκτός από τη χρήση που θα κάνουν οι τρικαλινοί σύλλογοι, ανοίγει πλέον και ο δρόμος για την επαναδιοργάνωση μεγάλων αγώνων στα Τρίκαλα, κάτι που και λόγω της πανδημίας είχε εκλείψει από το πάντα φιλόξενο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων.
Η «Επισκευή του υφιστάμενου συνθετικού τάπητα στο Δημοτικό Στάδιο» είχε αρχικό προϋπολογισμό 330.000€ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων