ΣΘΕΒ: Οι εξελίξεις στις χρηματοδοτήσεις των επιχειρήσεων


Tags |

O Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών συνδιοργανώνει με το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ και την υποστήριξη του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας την Πέμπτη 18 Ιουνίου και ώρες 15:00 – 16:30, διαδικτυακό workshop με τίτλο: «Οι εξελίξεις στις χρηματοδοτήσεις των επιχειρήσεων».

Στόχος του εργαστηρίου είναι η ενημέρωση των επιχειρήσεων για τις ευρωπαϊκές και εθνικές χρηματοδοτήσεις λόγω του Covid-19 και των προβλημάτων που δημιούργησε. Στο workshop θα παρουσιαστεί το ευρωπαϊκό πρόγραμμα SUSTOUR που πρόκειται να παρέχει χρηματοδότηση σε επιχειρήσεις που ανήκουν στον τουριστικό κλάδο καθώς και το πρόγραμμα LIFE και οι δυνατότητες χρηματοδότησης που παρέχονται μέσω αυτού, συμπεριλαμβανομένων των αλλαγών που έχουν πραγματοποιηθεί λόγω Covid-19 αλλά και ορισμένες καλές πρακτικές των τρεχόντων έργων.

Επίσης, θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση της χρηματοδότησης των  επιχειρήσεων που παρέχεται μέσω του Horizon 2020: EIC Accelerator & COVID related funding και του προγράμματος Erasmus for young entrepreneurs που αποσκοπεί στην μετακίνηση των εργαζομένων για την ανταλλαγή καλών πρακτικών.

Στο workshop μπορούν να συμμετέχουν επιχειρηματίες και στελέχη των επιχειρήσεων, που ασχολούνται ενεργά με τα χρηματοδοτούμενα προγράμματα και ενδιαφέρονται για τις τρέχουσες χρηματοδοτήσεις.

Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Συνδέσμου ή να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του ΣΘΕΒ στο τηλ. 2410555507 και email: education@sthev.gr (αρμόδια κα Ελένη Ευαγγελοπούλου) μέχρι την Τετάρτη 17 Ιουνίου.