Ραδιοφωνικό βήμα στο Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Δ. Τρικκαίων


Tags |

Την Παγκόσμια Ημέρα Ραδιοφώνου επέλεξαν το προεδρείο και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων του Δήμου Τρικκαίων, για να εγκαινιάσουν τον χώρο που θα φιλοξενεί τις ραδιοφωνικές τους απόπειρες.
Είναι ο χώρος του στούντιο στο Media Lab της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Τρικάλων, που με τον υπάρχοντα εξοπλισμό θα αποτελεί πλέον τη ραδιοφωνική «καρδιά» του Συμβουλίου. Θεσμός, ο οποίος ξεκίνησε ήδη να λειτουργεί και με τη νέα γενιά να επιδιώκει να εκφραστεί και μέσω ραδιοφωνικών συχνοτήτων ή/και podcasts.
Οι λεπτομέρειες για τις σχετικές δυνατότητες θα γίνει σταδιακά από τα μέλη του Συμβουλίου που θα υλοποιούν το πρόγραμμα, αλλά η πρώτη ημέρα, η 13η Φεβρουαρίου 2023 αφορούσε σε ξενάγηση στον χώρο και στον εξοπλισμό, από το προσωπικό τη Δημοτικής Βιβλιοθήκης Τρικάλων.
Μαζί με τα 7 παρόντα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων και ο αντιδήμαρχος Παιδείας Μιχάλης Λάππας, καθώς η κεντρική ιδέα υλοποιείται με τη στήριξη της συγκεκριμένης αντιδημαρχίας.
Στο ραντεβού με το πρώτο επικοινωνιακής φύσης εγχείρημα του Συμβουλίου, παρέστησαν, ο πρόεδρος Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, ο αντιπρόεδρος: Γιάννης Λάππας, ο γραμματέας Γιώργος Κουτής και τα μέλη Στέργια Κόκκα, Μυρτώ Μελισσίδη, Μαρία Κουτσονικόλα, Γιώργος Βασίλογλου.
Στη συνάντηση παρέστη επίσης η αντιδήμαρχος Οικονομικών Σοφία Αλεστά.

 

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων