- 3KALANEWS - https://www.3kalanews.gr -

Προορισμός για μικρούς και μεγάλους το Fashion City Outlet – Δωρεάν Λεωφορεία και Ανοικτά Καταστήματα τη Δευτέρα του Αγ. Πνεύματος

H Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος στο Fashion City Outlet θα είναι μια ημέρα γιορτής και ευχάριστων εκπλήξεων για μικρούς και μεγάλους!

Όλα τα καταστήματα στον πλέον δημοφιλή εκπτωτικό προορισμό της Θεσσαλίας θα είναι ανοικτά από τις 10 το πρωί ως τις 8 το βράδυ.Με συνεχόμενο ωράριο λειτουργίας όλη την ημέρα,τα καταστήματα του Εκπτωτικού Κέντρου φιλοξενούντις καλοκαιρινές  κολεξιόν  όλων των επώνυμων brandsτους, σε τιμές απίστευτα χαμηλές, και μάλιστα με ειδικές προσφορές και ακόμη φθηνότερες τιμές, μόνο για εκείνη την ημέρα.

Η ατμόσφαιρα γιορτής θα διατρέχει όλο το εμπορικό κέντρο από τις 12 το μεσημέρι  με τις μουσικές επιλογές τωνραδιοφωνικών παραγωγών τουRadioParty, Γιάννη Φακή και Έλενας Οικονόμου που θα εκπέμπουν ζωντανά από τους διαδρόμους του FashionCityOutlet.

Από τις 4 το μεσημέρικαι έπειτα τα παιδιά  θα απολαύσουν ένα μαγικό κόσμο  διασκέδασης με μπαλονοκατασκευές και facepainting, συντροφιά μ’ ένα τεράστιο μονόκερο που είναι πρόθυμος να φωτογραφηθεί  μαζί τους!

 

Δωρεάν Λεωφορεία από Βόλο, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Ελασσόνα & Τύρναβο

Την Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος Δωρεάν λεωφορεία θα ξεκινήσουνστις 11 το πρωίαπό Βόλο, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Ελασσόνα και Τύρναβο με προορισμό το FashionCityOutletτον αγαπημένο εκπτωτικό προορισμό όλης της Θεσσαλίας!

 

Για κρατήσεις θέσεωνστα δωρεάν δρομολόγια καλέστε ανάλογα με την πόλη σας στα παρακάτω τηλέφωνα:

 

 

Προορισμός για όλους το  FashionCityOutlet τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος, υπόσχεται μια ξεχωριστή ημέρα για ψώνια και διασκέδαση.

 

FashionCityOutlet

4οχλμ. Λεωφόρου Κ. Καραμανλή

41335 – Λάρισα

Τηλ. 2410 671717

www.fashioncity-outlet.gr [1]