Ο ΣΘΕΒ για τη λιτή οργάνωση αποθήκης και την ευέλικτη λειτουργία της


Tags |

Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών διοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο διάρκειας 6 ωρών την Τρίτη 30 και την Τετάρτη 31 Μαρτίου, ώρες 17:00 – 20:00 με θέμα: «Αποθήκη, λιτή οργάνωση – ευέλικτη λειτουργία», μέσω της πλατφόρμας του zoom.

Στόχος του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες του προγράμματος να κατανοήσουν τις βασικές έννοιες και τεχνικές της σύγχρονης διοίκησης των Logistics και να εξοικειωθούν με την πολυπλοκότητα του χώρου. Ακόμη, θα μπορέσουννα εφαρμόσουν τους κανόνες της οργάνωσης λιτής αποθήκης που θα βελτιώσει την αξιοποίηση του χώρου, την παραγωγικότητα όλων των λειτουργιών, την ακρίβεια των αποθεμάτων, αλλά και την ταχύτητα μέσω της ηλεκτρονικής απογραφής.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε υπεύθυνους αποθηκών και στελέχη logistics, σε στελέχη πληροφορικής και προμηθειών, στο προσωπικό της αποθήκης και της διανομής, καθώς και όσους επιθυμούν να κατανοήσουν την σύγχρονη οργάνωση και  λειτουργία της αποθήκης.

Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο κ. Παπασωτηρίου Δημήτρης σύμβουλος επιχειρήσεων και πιστοποιημένος εκπαιδευτής, ο οποίος έχει εμπειρία πάνω από 15 χρόνια.

Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Συνδέσμου ή να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του ΣΘΕΒ στο τηλ. 2410555507 και email: education@sthev.gr(αρμόδια κα Ελένη Ευαγγελοπούλου) μέχρι τη Δευτέρα 29 Μαρτίου.