Ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού στο κατασκηνωτικό κέντρο προσκόπων


Tags |

Επίσκεψη στο κατασκηνωτικό κέντρο ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ  στην Καλλιπεύκη πραγματοποίησε κ. Αθανάσιος Παιδής  Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Πολιτισμού και Δια Βίου Μάθησης της Περιφέρειας Θεσσαλίας  στα πλαίσια των χειμερινών αλλά και ενόψει των καλοκαιρινών του  δραστηριοτήτων .

Συνοδευόμενος από τον Περιφερειακό Έφορο Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας  κ.Παναγιώτη Κορδά  επισκέφθηκαν το κατασκηνωτικό κέντρο ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ  όπου τους υποδέχθηκε ο  αρχηγός του κέντρου κ.Κωνσταντίνος Λαμπρούλης και ο υπαρχηγός κ. Χρήστος Λιοτήρης.

Ο κ.  Αντιπεριφερειάρχης  ξεναγήθηκε στο χώρο του κέντρου  όπου και εντυπωσιάστηκε όχι μόνο από το όμορφο τοπίο αλλά και γιατί  εκεί   βρίσκονταν πρόσκοποι από το πανέμορφο κυκλαδίτικο νησί Σύρο για τις πασχαλινές διακοπές τους .

Ενημερώθηκε για την επισκεψιμότητα του ,  είδε από κοντά τις ζημιές που προκλήθηκαν ύστερα από τον φετινό μεγάλο χιονιά  και   εξέφρασε την πλήρη στήριξή του στην προσπάθεια των προσκόπων , για την  αρτιότερη λειτουργία του κέντρου, για την αποκατάσταση των ζημιών και την ανάδειξή του πανελλαδικά κι όχι μόνο , ως σημείο αναφοράς στη περιοχή μας.

Στόχος όλων είναι το κατασκηνωτικό κέντρο  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ  φιλόξενο και αναβαθμισμένο  να  μπορεί να παρέχει υπηρεσίες εστίασης ποιότητας και δυνατότητα συμμετοχής σε πολυποίκιλες δραστηριότητες  και προγράμματα, ώστε  να γίνει το κατασκηνωτικό κέντρο  « ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ »  η πύλη για τον Όλυμπο των προσκόπων  της Ευρώπης!   

 

ΚΟΡΔΑΣ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΕΦΟΡΟΣ