Ολομέλεια των μελών της Ομάδας Εθελοντών Δ. Τρικκαίων


Tags |

Νέα πνοή και περισσότερες δράσεις, ήταν το συμπέρασμα της ολομέλειας των μελών της Ομάδας Εθελοντών Δήμου Τρικκαίων, που πραγματοποιήθηκε την πιασμένη Κυριακή. Η συνάντηση των μελών πραγματοποιήθηκε με στόχο τον προγραμματισμό των επόμενων δράσεων, τον απολογισμό των πεπραγμένων αλλά και την συζήτηση προτάσεων για δράσεις. Η συζήτηση αφορούσε και σε παλιά και σε νέα μέλη και πραγματοποιήθηκε στο κτήριο της πρώην ΔΕΚΑ στα Σεισμόπληκτα.
Μετά τον σύντομο χαιρετισμό του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου στα θέματα εθελοντισμού κ. Μιχάλη Λάππα, ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου συνεχάρη τους Εθελοντές, μεταφέροντας τις ευχαριστίες της τοπικής κοινωνίας για το πλήθος των δράσεων. Τόνισε, επίσης, ότι και στις επόμενες δράσεις θα δίνεται αμέριστη η βοήθεια του Δήμου.
Την αναλυτική ενημέρωση των παρευρισκομένων ανέλαβαν οι συντονιστές των αντίστοιχων τομέων πολιτισμού, παιδείας, υγείας, περιβάλλοντος και αθλητισμού. Ακολούθησε συζήτηση και κατάθεση προτάσεων για τις επόμενες δράσεις, στις οποίες αναφέρθηκαν, ο Δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Γούλας.
Αναλυτικά οι αμέσως επόμενες προγραμματισμένες δράσεις της Ομάδας είναι:
 – 5 Ιουνίου: Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος – καθαρισμός και εξωραϊσμός του άλσους του Προφήτη Ηλία σε συνεργασία με υπηρεσίες και φορείς της πόλης
 – 17 Ιουνίου: Στο πλαίσιο της Ημέρας Νεολαίας και Εθελοντισμού, πραγματοποίηση θεατρικής παράστασης στο υπαίθριο θέατρο στο Φρούριο και στη συνέχεια γιορτή στον χώρο του Φρουρίου
 – 21 Ιουνίου: Στο υπαίθριο θέατρο του Φρουρίου εκδήλωση για τον σχολικό επαγγελματικό προσανατολισμό
 – 25 και 26 Ιουνίου: διήμερο σχολικό μαθητικό φεστιβάλ με εκδηλώσεις στο πάρκο του Αη Γιώργη και στο κέντρο της πόλης
Στο τέλος της εκδήλωσης παραδόθηκε στον Δήμαρχο ένας πανό σε πλαίσιο, με τις υπογραφές των προσφύγων που φιλοξενήθηκαν στο Φρούριο και οι οποίοι ευχαριστούσαν την κοινωνία των Τρικάλων για τη φιλοξενία. Ακόμη ένα ανάλογο πανό παραδόθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

 

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων