Οι περιβαλλοντικές εφαρμογές του Smart Trikala στη συνάντηση Δ. Παπαστεργίου – Π. Κόκκαλη


Tags |

Τις δράσεις του Δήμου Τρικκαίων μέσω του Smart Trikala, ειδικά όσες αφορούν στο περιβάλλον, παρουσίασε στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρο Κόκκαλη, ο Δήμαρχος Τρικκαίων. Ο Δημήτρης Παπαστεργίου υποδέχθηκε τον ευρωβουλευτή την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021 στο Δημαρχείο Τρικκαίων και συζήτησαν για τις εφαρμογές και δράσεις του Δήμου στο πλαίσιο της ευφυούς πόλης.
Στο control room του Smart Trikala παρουσιάστηκαν όλες οι δράσεις, με έμφαση να δίνεται στη διαχείριση των αιτημάτων των πολιτών, αλλά και στα περιβαλλοντικά ζητήματα: περιβαλλοντικές μετρήσεις (ποιότητα πόσιμων υδάτων, ποιότητα νερού ποταμού Ληθαίου, ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, ποιότητα αέρα), μετεωρολογικοί σταθμοί, διαχείριση αντλιοστασίων λυμάτων, παρακολούθηση συστήματος ύδρευσης με τηλε-έλεγχο, διαχείριση στόλου απορριμματοφόρων και οχημάτων Δήμου, αλλά και το Σύστημα Αποτρεπτικής Στάθμευσης ΑμεΑ.
Ο Δημήτρης Παπαστεργίου τόνισε την έμφαση που δίνει ο Ελληνας ευρωβουλευτής στα περιβαλλοντικά θέματα και εξήγησε τις διαφορετικές εφαρμογές και δράσεις του Δήμου, όπως αυτές έχουν αναπτυχθεί και υλοποιηθεί από τον ίδιο τον Δήμο Τρικκαίων.
Στη συνάντηση παραβρέθηκε ο ειδ. συνεργάτης του Δ. Τρικκαίων, κ Γ. Χρυσόμαλλος

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων