Νέα δραστηριότητα: Καλοκαιρινή απόδραση για τα ΚΔΑΠ του Δήμου Τρικκαίων


Tags |

Μια νέα δραστηριότητα προσφέρει στα εγγεγραμμένα μέλη των ΚΔΑΠ, ο Δήμος Τρικκαίων. Για 15 ημέρες (από 27 Ιουνίου έως 8 Ιουλίου 2022) θα μπορούν να μεταφέρονται δωρεάν στο νέο Δημοτικό Αθλητικό Πάρκο «Αποστόλης Καρακούσης».

Η συνεργασία των Διευθύνσεων Κοινωνικής Μέριμνας και Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού, Δημοσίων Σχέσεων, αποδίδει μια όμορφη θερινή δραστηριότητα για τα εκατοντάδες παιδιά που φιλοξενούνται στα ΚΔΑΠ ΟΜΟΝΟΙΑ, ΦΡΟΥΡΙΟ, ΣΤΑΘΜΟΣ του Δήμου Τρικκαίων.

Με δωρεάν μεταφορά, τα αγόρια αι τα κορίτσια ηλικίας 5-12 ετών που είναι ήδη εγγεγραμμένα στα ΚΔΑΠ του Δήμου Τρικκαίων, θα μετέχουν σε πλούσιο πρόγραμμα αθλητικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων, κατάλληλα σχεδιασμένες σύμφωνα με τις ανάγκες της κάθε ηλικίας. Τα παιδιά  μυούνται σε δημοφιλή αγωνίσματα όπως το μπάσκετ, το ποδόσφαιρο, το τένις, το βόλεϊ, το τζούντο, το μπάντμιντον, η τοξοβολία, ολυμπιακά αθλήματα, καθώς και σε προγράμματα χορού και κίνησης. Ολες οι δραστηριότητες γίνονται υπό την επίβλεψη έμπειρων γυμναστών και παιδαγωγών.

Μάλιστα η επιστροφή των αιδιών θα γίνεται νωρίς το μεσημέρι και θα υπάρχει επιλογή, είτε τα παιδιά να επιστρέφουν στο σπίτι, είτε να παραμένουν στα ΚΔΑΠ για τη συνέχιση στις λοιπές δραστηριότητες. Διότι η δραστηριότητα στα ΚΔΑΠ δε σταματά, αλλά οι εκπαιδευτικές, παιδαγωγικές δραστηριότητες θα συνεχίζονται κανονικά και παράλληλα με την Καλοκαιρινή Απόδραση.

Στις σύγχρονες και ασφαλείς εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου «Καρακούσης» για το φετινό καλοκαίρι προτεραιότητα των ΚΔΑΠ του Δήμου Τρικκαίων είναι τα παιδιά να αθληθούν, να παίξουν, να εκφραστούν, και να περάσουν μέρες χαρούμενες, γεμάτες διασκέδαση και δημιουργικές στιγμές.

 

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων