Μήνυμα του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Θεσσαλίας Γ. Δοδοντσάκη


Tags |

Αγαπητοί μαθητές, αγαπητές  μαθήτριες, Υπομονή & Αισιοδοξία. Κατ’ αρχάς, σας συγχαίρω για την υπομονή και ωριμότητα που επιδείξατε κατά τη διάρκεια της αναγκαστικής απουσίας σας από τις σχολικές αίθουσες.

Προτείνω η νηφαλιότητα και η ψυχραιμία, η ηρεμία και η αισιοδοξία να σας συντροφεύουν σ’ αυτόν τον αγώνα που δε θα είναι ούτε ο τελευταίος ούτε ο πιο σημαντικός στη ζωή σας.

Δώσατε πολλούς αγώνες, άλλωστε, στα χρόνια της μαθητικής σας ζωής επενδύοντας στη μόρφωσή σας. Αυτές τις μέρες καλείστε να δώσετε ακόμα έναν, πριν μπείτε στις σχολές που ενδιαφέρεστε.

Να θυμάστε ότι δεν είστε μόνοι σας σε αυτόν. Σύμμαχοί σας είναι οι  γονείς σας και οι φίλοι σας, οι συμμαθητές αλλά και οι καθηγητές σας, που σας υποστήριξαν όλο το διάστημα της προετοιμασίας σας με ευθύνη και συνέπεια και μάλιστα εν μέσω πρωτόγνωρων επιδημικών συνθηκών.

Δεν είναι μονόδρομος οι πανελλαδικές εξετάσεις. Η ίδια η ζωή θα σας αποκαλύψει και άλλες πολλές ευκαιρίες να πετύχετε τους στόχους σας και να εκπληρώσετε τις φιλοδοξίες σας.

Εύχομαι στον καθένα σας, στην καθεμιά σας καλή δύναμη και να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας.