Κ. Σκρέκας: Η Κυβέρνηση καταρρέει και παρασέρνει και τη χώρα


Tags |

Στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ εμφανίστηκε ο Βουλευτής Ν. Τρικάλων της Ν.Δ. και Πρώην Υπουργός κ. Κώστας Σκρέκας. Ξεκίνησε με ολομέτωπη επίθεση στην Κυβέρνηση με αφορμή την αδιάλλακτη στάση της έπειτα και από την απόφαση του ΣτΕ για τα τηλεοπτικά κανάλια. «Μόλις φύγουν οι αρμοδιότητες από τον κ. Παππά και πάνε στην Ανεξάρτητη Αρχή του ΕΣΡ τότε θα προχωρήσουμε στα υπόλοιπα» είπε και εξήγησε: «Η αναστολή που λέει ο κ. Παππάς είναι προσωρινή παύση του Νόμου. Για να το πούμε απλά «ή καταλαβαίνετε το λάθος σας κ. Παππά και κ. Τσίπρα και κάνετε κάτι Συνταγματικό, Δημοκρατικό και σωστό, δηλαδή να δώσετε τις αρμοδιότητες στο ΕΣΡ ή επιμένετε στο λάθος. Υπάρχει μια δυσκολία του κ. Παππά να καταλάβει και να αποδεχθεί το λάθος που έκανε και κρίθηκε ως Αντισυνταγματικό από ΣτΕ, να πάρει δηλαδή ο ίδιος τις αρμοδιότητες. Και φτάσαμε και είδαμε όλες αυτές τις γελοιότητες, με τα βοσκοτόπια του Καλογρίτσα κλπ.. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό το πράγμα».

Ο κ. Κ. Σκρέκας πάντως έφερε τη συζήτηση σε ουσιαστικά ζητήματα. «Το ζητούμενο πάντως σήμερα είναι η ανεργία» είπε «είναι ο επαγγελματίας, είναι η υπερφορολόγηση, είναι η αγορά που καταρρέει, είναι οι συνταξιούχοι οι οποίοι είδαν κουτσουρεμένη την σύνταξή τους και πάλι. Αυτά είναι τα προβλήματα».

«Η Κυβέρνηση δείχνει αδύναμη να πάρει τις αποφάσεις για να αλλάξει την κατάσταση στη χώρα» συνέχισε ο κ. Κ. Σκρέκας «το 2017 έρχονται 2,5 δις € νέα μέτρα, ανεβαίνει η φορολόγηση εισοδήματος, οι εισφορές στα ταμεία θα αυξηθούν, ο φόρος κατανάλωσης στα καύσιμα ανεβαίνει και δυστυχώς ο επαγγελματίας, ο αγρότης, οι επιστήμονες βλέπουν μόνο ένα μαύρο σκοτάδι μπροστά τους. Που θα πάει δηλαδή αυτό το πράγμα; Που θα σταματήσει ο κατήφορος;  Κλείνουν εργοστάσια παντού. Η Pepsi  κλείνει το εργοστάσιό της, η ΔΕΛΤΑ στο Ζάρκο Τρικάλων, στην περιφέρειά μου, κλείνει το εργοστάσιό της επίσης και όλοι αγωνιούμε τι θα γίνει αύριο».

«Η Κυβέρνηση καταρρέει» κατέληξε ο κ. Κ. Σκρέκας «οι πολίτες δεν την εμπιστεύονται, σε όλες τις δημοσκοπήσεις καταρρέει και ο ίδιος ο πρωθυπουργός και οι πολίτες δείχνουν ότι θέλουν να αλλάξουν τα πράγματα».