Κ. Σκρέκας : Ανεπαρκής η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ


Tags |

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής, βουλευτής Π.Ε. Τρικάλων, μιλώντας σήμερα 14 Ιουλίου στην εκπομπή του Σκάϊ με την Άννα Μπουσδούκου και στην ραδιοφωνική εκπομπή RealFm και στον Νίκο Χατζηνικολάου, αναφέρθηκε στην ανεπάρκεια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ  στον χειρισμό σημαντικών θεμάτων  όπως αυτό της παραπομπής στη δικαιοσύνη της υπόθεσης Siemens και τη διερεύνηση των εμπλεκομένων. Συγκεκριμένα είπε « Ο κ. Τσίπρας για άλλη μια φορά  προδίδει αυτούς που τον πίστεψαν – προδίδει τους αριστερούς και εξοργίζει όλους του υπόλοιπους Έλληνες». Επίσης ανέφερε  ότι τα 2 τελευταία χρόνια  οι Έλληνες ακούνε για – Ελληνικό, Σκουριές, κατάργηση του  ΕΝΦΙΑ, λιμάνι του Πειραιά, σκάνδαλο Siemens, προστασία των συνταξιούχων κάτω των 1300 ευρώ και όλα αυτά καταρρέουν από μια κυβέρνηση των λουκέτων, της ανεργίας και της φτώχειας, καθώς  «η κυβέρνηση έχασε την επαφή της με την κοινωνία, τον λαό και έχει χάσει και την επαφή της με την οικονομία».

Για τη δημιουργία καταυλισμού (No Border Camp) μέσα στη πανεπιστημιούπολη του Α.Π.Θ. από άγνωστη οργάνωση επισήμανε την εγκληματική αδιαφορία της κυβέρνησης να προστατεύσει τη δημόσια περιουσία ασκώντας κριτική στην  αδυναμία της να ελέγξει την κατάσταση λέγοντας «σε ποια άλλη χώρα γίνονται αυτά , σε ποια άλλη χώρα θα πήγαινε ο οποιοσδήποτε αναρχικός ή να κατασκηνώσει σε έναν δημόσιο χώρο χωρίς να δώσει λογαριασμό σε κανέναν – μόνο στην Ελλάδα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα μπορούσε να γίνει αυτό».

Τέλος αναφέρθηκε στον  χρόνο και το περιεχόμενο του εκλογικού νόμου που κατατέθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ  αναφέροντας ότι-«δεν προέρχεται από αγαθές προθέσεις για αναλογικότερη εκπροσώπηση των κομμάτων στην χώρα αλλά από ηττοπάθεια  και προσπάθεια  επιβίωσης του κ. Τσίπρα  που αδιαφορεί για τη χώρα και τα προβλήματα που  αυτή του η ενέργεια μπορεί να προκαλέσει».