Κ. Σκανδαλίδης: Ο «Καλλικράτης» θα εφαρμοστεί


Tags |

 

Την αποφασιστικότητα της Κυβέρνησης να προχωρήσει άμεσα και να εφαρμόσει το σχέδιο διοικητικής μεταρρύθμισης «Καλλικράτης» τόνισε από τα Τρίκαλα ο βουλευτής Β΄ Αθηνών του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός κ. Κώστας Σκανδαλίδης.

Ο βουλευτής ήταν ο κεντρικός ομιλητής του Νομαρχιακού Συμβουλίου του κόμματος το οποίο διεξήχθη στο Memories Hall στην Αγία Κυριακή, παρουσία τοπικών στελεχών και αρκετού κόσμου.

Ο κ. Σκανδαλίδης έκανε μια γενική τοποθέτηση για την πολιτική κατάσταση στη χώρα μας και στάθηκε ιδιαίτερα στην δύσκολη οικονομική συγκυρία, τονίζοντας ωστόσο πως «το ΠΑΣΟΚ έχει αποδείξει πως μπορεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του ελληνικού λαού».

«Το ΠΑΣΟΚ» τόνισε ο κ. Σκανδαλίδης «διαχρονικά επιμένει στις μεγάλες αλλαγές. Επιχειρεί τομές στην ελληνική κοινωνία. Είναι απόφασή μας να προχωρήσουμε εδώ και τώρα όλες τις αναγκαίες για τον τόπο μεταρρυθμίσεις, όλες τις μεγάλες ανατροπές, προκειμένου να επιτευχθεί η έξοδος από την κρίση και να υπάρξει ανάπτυξη στον τόπο μας».

Ο βουλευτής έκανε ειδική αναφορά στο σχέδιο «Καλλικράτης» τονίζοντας πως «συνειδητά το ΠΑΣΟΚ προχωρά αυτή τη μεγάλη και αναγκαία μεταρρύθμιση η οποία θα περιορίσει σημαντικά την σπατάλη στο δημόσιο και θα επιτρέψει στην Τοπική Αυτοδιοίκηση να λειτουργήσει όπως πραγματικά πρέπει. Είμαστε εδώ και εγώ και όλα τα στελέχη σε όλη την Ελλάδα για να ακούσουμε τις προτάσεις των ανθρώπων που ασχολούνται με την τοπική αυτοδιοίκηση και γνωρίζουν καλά το αντικείμενο. Η διαβούλευση συνεχίζεται και σύντομα θα υπάρξουν και περισσότερες ανακοινώσεις».

Ακολούθησαν τοποθετήσεις τρικαλινών στελεχών του ΠΑΣΟΚ, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος με την τοποθέτηση Σκανδαλίδη ήταν και αυτή του γ.γ. της Νομαρχιακής Επιτροπής Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ κ. Αχ. Μανούρα ο οποίος υπογράμμισε πως «όλες οι αλλαγές και οι μεταρρυθμίσεις που η Κυβέρνηση επιχειρεί θα πρέπει να έχουν την αποδοχή και την στήριξη της κοινωνίας, προκειμένου όλοι μαζί να πετύχουμε την ανάκαμψη».