Κιν\κη Λέσχη Τρικάλων: Όμορφη Οσκαρική βραδιά, με κέφι, βραβεία, χορό


Tags |

Και το Οσκαρ πήγε…. στη Σιωπή των Αμνών! Η αμφίεση από την εξαίρετη αυτή ταινία, επιβραβεύτηκε από τους εκατοντάδες τρικαλινούς που μετείχαν στην πρωτότυπη – αλλά πάντα θεματική – αποκριάτικη βραδιά της Κινηματογραφικής Λέσχης Τρικάλων.
Ο πάντα φιλόξενος «Μανδραγόρας» γέμισε από στολές που με μεράκι ετοιμάστηκαν, για να αντιπροσωπεύσουν μια οσκαρική ταινία: Σιωπή των Αμνών, Νονός 2, Graviti, Misery, Star Wars, Ο Αρχοντας των Δαχτυλιδιών, αλλά και εμπνεύσεις από την τελετή απονομής των βραβείων, όπως ρεπόρτερ, παρουσιαστής, μέλος της επιτροπής, παριστάμενοι μη βραβευθέντες, σκηνοθέτες…
Με πολύ κέφι και χορό, μέχρι τα ξημερώματα και αυτό το πάρτι, το μεγαλύτερο θεματικό στα Τρίκαλα, «άνοιξε» τις εορτές της Αποκριάς στην πόλη.
Το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμότατα τους χορηγούς:
ΜΠΛΟΥΓΟΥΡΑΣ
ΠΟΡΣΕΛ
Fagron
ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΙΩΖΙΑΣ Τεχνικό γραφείο
ΑΦΟΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Πολυκατάστημα
Δ. ΧΡΟΝΗ ΥΙΟΙ
ΤΣΙΑΚΑΣ θέρμανση – κλιματισμός
ΔΙΒΑΝΗΣ τυροκομείο
Via Naturale γυμναστήριο
TBC Constructions
Επίσης, θερμές ευχαριστίες στη μουσική σκηνή «Μανδραγόρας», τον Αποστόλη Ρώσση και το προσωπικό της μουσικής σκηνής.
Ακόμη τα αδέρφια Θάνο και Γιάννη Φλούλη, της Floulis Photographers, οι οποίοι στήριξαν τη βραδιά και στη σελίδα των οποίων θα βρουν οι παριστάμενοι τις φωτογραφίες.
Επίσης, το ΔΣ ευχαριστεί τα ΜΜΕ των Τρικάλων για τη συνεχή τους στήριξη στην προσπάθεια ψυχαγωγίας που προωθεί η Κινηματογραφική Λέσχη.
Και πάνω απ’ όλους, οι πιο θερμές ευχαριστίες, σε όλους, όσοι ήρθαν ή δεν μπόρεσαν να έρθουν τελικά, αλλά στηρίζουν επί χρόνια την Κινηματογραφική Λέσχη και τις δράσεις της.

Το Δ.Σ.