Ιερά Αγρυπνία στον Άγιο Αθανάσιο Τρικάλων


Με κατάνυξη τελέστηκε ο Όρθρος, η Α­κο­λου­θί­α των Με­γά­λων Ω­ρών, ο Μέ­γας Ε­σπε­ρι­νός της ε­ορ­τής των Θε­ο­φα­νεί­ων με­τά της Θεί­ας Λει­τουρ­γί­ας του Με­γά­λου Βασιλεί­ου και του Με­γά­λου Α­για­σμού, στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου Τρικάλων.

Την Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος, πλαισιούμενος από τον Προϊστάμενο του Ιερού Ναού Πρωτοπρ. Απόστολο.

Να αναφερθεί πως ο ναός του Αγίου Αθανασίου ήταν κατάμεστος από πιστούς, οι οποίοι έσπευσαν να λάβουν την ευλογία αψηφώντας το κρύο.

Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος, ο οποίος αναφέρθηκε στη σημασία του Μεγάλου Αγιασμού καθώς και στην εορτή των Θεοφανείων που θα εορτάσουμε την Τετάρτη.

romfea.gr

Προηγούμενο άρθρο Με επιτυχία ο ετήσιος χορός και η κοπή πίτας της Φ.Α.Τ.Α.
Επόμενο άρθρο Επιστροφή Vihjalmsson στα Τρίκαλα BC Aries