Η Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας παρέδωσε τρία τροχόσπιτα


Tags |

Τρία τροχόσπιτα παρέδωσε η Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για τη στέγαση ισάριθμων σεισμόπληκτων οικογενειών σε περιοχές της Θεσσαλίας.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας για το έμπρακτο ενδιαφέρον της. Είναι μια τράπεζα που τιμά τον τίτλος της ως Συνεταιριστικής, γιατί είναι ανθρώπινη και σκέφτεται τους συνανθρώπους της» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός κατά την παραλαβή των τροχόσπιτων.  «Είναι μια τράπεζα μέσα από τους ανθρώπους για τους ανθρώπους και στη δύσκολη στιγμή ανταποδίδει την εμπιστοσύνη με την οποία την περιβάλλει η κοινωνία. Είναι μια προσφορά μεγάλης προστιθέμενης αξίας καθώς στα τροχόσπιτα θα στεγαστούν άνθρωποι που έχουν πραγματική ανάγκη μέχρι να ξαναφτιάξουν τα σπίτια τους. Είμαστε εδώ και δεν πρόκειται να τους αφήσουμε μόνους. Ευχαριστώ για άλλη μια φορά τη Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας καθώς είναι η μοναδική τράπεζα μέχρι στιγμής που βοηθάει τους ανθρώπους που δεν έχουν στέγη» πρόσθεσε ο Περιφερειάρχης.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας Αναστάσιος Λάππας δήλωσε: «Παραδίδουμε σήμερα στην Περιφέρεια, στον θεσμό οποίος είναι πολύ κοντά στην κοινωνία και γνωρίζει τα εξειδικευμένα προβλήματα των πληττόμενων περιοχών, τρία τροχόσπιτα για τις ανάγκες στέγασης των σεισμόπληκτων. Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης επιστρέφουμε την εμπιστοσύνη που μας προσδίδει η κοινωνία έτσι ώστε να είμαστε συμμέτοχοι και στα καλά και στα δύσκολα. Παραδίδουμε τρία τροχόσπιτα στα οποία θα στεγαστούν τρεις πληττόμενες οικογένειες έως ότου επισκευάσουν ή ανακατασκευάσουν και πάλι τα σπίτια τους. Ύστερα από εισήγηση της Περιφέρειας ένα θα παραδοθεί στο Ζάρκο, ένα στη Μαγούλα και ένα στο Δήμο Τυρνάβου».

Στην παράδοση των τροχόσπιτων παραβρέθηκαν το μέλος του Δ.Σ. της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας Δημήτρης Μιχαήλ, το μέλος του Δ.Σ. και Πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας Γιώργος Δημοβέλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λάρισας Χρήστος Καλομπάτσιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα και Διαχείρισης Υδάτων Λίμνης Κάρλας Γιώργος Λαδόπουλος και ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Νεολαίας, Απασχόλης και Δια βίου Μάθησης Νίκος Λιούπας.