Η Επιτροπή πληγέντων Βαλομανδρίου στον Δήμαρχο Πύλης


Tags |

Τον Δήμαρχο κ. Κων/νο Μαράβα επισκέφθηκε την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου στο γραφείο του η Επιτροπή Πληγέντων Βαλομανδρίου, με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Δημοσθένη Μάντζαρη, τα μέλη κ, Γεώργιο Τσανάκα και Δημήτρη Σαλέπη  προκειμένου να ευχαριστήσουν  τον Δήμαρχο και τις υπηρεσίες του δήμου Πύλης, για την μέχρι σήμερα προσφορά και συμπαράσταση που παρείχαν στους Βαλομανδρίτες.

Στην συνάντηση ήταν παρούσα και η Προϊσταμένη της Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Πύλης κ. Φανή Μαρκαντά.

Από την μεριά του ο Πρόεδρος της Επιτροπής  κ. Μάντζαρης  ευχαρίστησε τον Δήμαρχο αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι η Δημοτική Αρχή στην περίπτωση της μεγάλης πλημμύρας που έπληξε την περιοχή, είχε αρχή, μέση και τέλος.

Ήταν παρούσα από την πρώτη στιγμή με συνεχείς παρεμβάσεις όπου χρειαζόταν  με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου την Υπηρεσία Καθαριότητας και με το τμήμα Πρόνοιας για πάνω από ένα μήνα. Ο κ.  Μάντζαρης επισήμανε και ευχαρίστησε την κυρία  Μαρκαντά για την γρήγορη και υπεύθυνη, αποστολή εγγράφων στις αρμόδιες αρχές, που είχε ως αποτέλεσμα την επιτυχή αποστολή του ποσού των 197.124,07 ευρώ  για Αμεσες Βιοτικές Ανάγκες και Αντικατάσταση Οικοσκευών.

Τόσο ο κ. Μαράβας όσο και η κ. Μαρκαντά ευχαρίστησαν την επιτροπή για τα καλά τους λόγια και διαβεβαίωσαν ότι μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχει αποδοθεί το ποσό στους δικαιούχους.