Η Ακολουθία του Αγιασμού στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Πύλης


Tags |

Εν όψει της Αντιπυρικής Περιόδου, τελέστηκε την Τρίτη  3 Ιουλίου στις 12 μ. μ. η Αρχιερατική Ακολουθία του Αγιασμού Χοροστατούντος του Σεβασμιότατου  Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. κ. Χρυσόστομου, συνεπικουρούμενος από τον Αρχιερατικό Επίτροπο Πύλης κ. Δημήτριο Κατσαρό τους Πρεσβυτέρους Πατέρες  Βασίλειο Πανάγο, Στυλιανό Βελώνη και τον Πέτρο Καραχάλιο  και την παρουσία όλων των πυροσβεστών του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πύλης καθώς και του νέου Προϊσταμένου Πυραγού  κ. Ιωάννη Τατσίνα.

Στην προσφώνηση του ο νέος Προϊστάμενος  του Π.Κ. Πύλης  κ. Τατσίνας  καλωσόρισε όλους τους επίσημους προσκεκλημένους και τους ευχαρίστησε που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση να παρευρεθούν στην Ακολουθία του  Αγιασμού, τονίζοντας ότι θα μπορούσα να το ονομάσω  Αντάμωμα Θρησκευτικό, Πυροσβεστικό και Πολιτικό.

Απευθυνόμενος προς τον Σεβασμιότατο, αποτελεί  μεγάλη Τιμή για μας  και μοναδική στιγμή η παρουσία σας, στις Εγκαταστάσεις του Πυροσβεστικού Κλιμακίου  Πύλης. Και γι’ αυτό σας ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

Ο  Αγιασμός και ευχές σας και η βοήθεια του Θεού  μας κάνουν πιο δυνατούς  στο έργο που επιτελεί η Υπηρεσία μας.

Προσφέρθηκε σε όλους αναψυκτικό και γλυκό.

Παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Ν, Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης, ο Δ/ντής του Κέντρο Υγείας Πύλης κ. Μιχάλης Βενιζέλος, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ κ. Χρήστος Μπακάλης, οι Αντιδήμαρχοι Πολιτισμού και Έργων κ. Κων/νος Μπαλατσούκας, κ. Σωτήριος Χαντζής, ο δημοτικός Σύμβουλος κ. Κων/νος Πλαστήρας, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Βαλομανδρίου  κ. Παναγιώτης Καλυβιώτης,   ο Υποδιοικητής του Α.Τ. Πύλης  κ. Αλέξανδρος Πελτέκης, ο Διοικητής της Π.Υ. Τρικάλων Πύραρχος  κ. Παπαπολύκαρπος  Γεώργιος, ο Διοικητής  της Π.Υ. Μουζακίου Πύραρχος κ. Στυλιανός Φούκας, ο Διοικητής  της Π.Υ. Καλαμπάκας Αντιπύραρχος  κ. Ευάγγελος Τσορλίδας, ο Προϊστάμενος  του Π.Κ. Οιχαλίας  Πυρονόμος   Γρηγόριος Μητράκος,  ο Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Τρικάλων κ. Μοράκης Γεώργιος,        ο  Δασάρχης   Περτουλίου κ. Νίκος Χασάναγας.