Ευτυχισμένο 2022 από τα Τρίκαλα, την πρωτεύουσα των Χριστουγέννων!


Tags |

Καλή χρονιά από τα Τρίκαλα! Ευτυχισμένο, χαρούμενο, φωτεινό, με υγεία, ώστε κάθε όνειρο να γίνει πραγματικότητα. Ο Δήμος Τρικκαίων, οι τρικαλινοί/ες και οι χιλιάδες φιλοξενούμενοι/ες τα ξωτικά του Μύλου, οι 4 Ιππότες, ο Αγιος Βασίλης και η θέληση όλων μας να ζήσουμε πιο όμορφες μέρες, αντικατοπτρίστηκαν στο πανέμορφο και φαντασμαγορικό θέαμα με τα απίστευτα όμορφα πυροτεχνήματα.
Ο τρικαλινός ουρανός, καθαρός, ανέδειξε τις υπέροχες φωτεινές πινελιές των βεγγαλικών, που έδωσαν χρώμα στην επιθυμία όλων μας να αφήσουμε πίσω μας το 2021 και όσα μας στενοχώρησαν, να χαράξουμε νέους δρόμους και μια πορεία δημιουργική για τον κάθε ένα και κάθε μία από εμάς, για όλους και όλες εμάς. Το ρολόι του Φρουρίου ήταν η βάση για τα πυροτεχνήματα που έγιναν δεκτά με ενθουσιασμό, αντικαθιστώντας έστω και εν μέρει την απουσία εκδήλωσης στην κεντρική πλατεία, λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων.Η όλη γιορτή προβλήθηκε και διαδικτυακώς από τις ιστοσελίδες του Δήμου και του Μύλου των Ξωτικών.
Από την πρωτεύουσα των Χριστουγέννων, τα Τρίκαλα και τον Μύλο των Ξωτικών, ο Δήμος Τρικκαίων, όλοι/ες οι τρικαλινοί/ες απευθύνουν χιλιάδες ευχές για ένα 2022 καλύτερο, πιο όμορφο, πιο ανθρώπινο για όλον τον κόσμο, με Υγεία, Αγάπη, Ειρήνη, Ευτυχία!
Καλή χρονιά!

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων