Εργασίες αναβάθμισης τμήματος της ε.ο. Μεγάλα Καλύβια-Μαγούλα


Tags |

Εργασίες αναβάθμισης τμήματος της επαρχιακής οδού Μεγάλα Καλύβια- Μαγούλα πραγματοποιήθηκαν   από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων,  σύμφωνα με τη σχετική μελέτη.

Τοσυγκεκριμένο έργο, αντικείμενο του οποίου αποτέλεσε η κατασκευή μιας βάσης οδοστρωσίας από τρία άλφα (3 Α) και  μιας ασφαλτικής στρώσης κυκλοφορίας, αποκαθιστά την πρόσβαση στη γέφυρα, προϋπολογισμού 180.000 ευρώ, που πρόσφατα  κατασκευάστηκε και  συνδέει τις δύο προαναφερόμενες κοινότητες.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης επιβλέποντας την πορεία των κατασκευών δήλωσε:

«Είμαι  ικανοποιημένος από την εξέλιξη του έργου. Όπως έχετε διαπιστώσει η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων προχωρά σε συνεχείς παρεμβάσεις σε όλο το επαρχιακό οδικό δίκτυο. Σε συνεννόηση  με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Μεγάλων Καλυβίων κ. Χρήστο Σκούφακαι τον πρώην Πρόεδροκ. Γεώργιο Γιαννούλα κατασκευάσαμε τη γέφυρα και πραγματοποιήσαμε  όλες τις απαραίτητες εργασίες ώστε, οι αγρότες,οι κτηνοτρόφοι και γενικότερα όλοι οι κάτοικοι των δύο κοινοτήτων να επικοινωνούν ανεμπόδιστα. Αποτελεί προτεραιότητα του Περιφερειάρχη μας Κώστα Αγοραστού η ασφάλεια των μετακινούμενων πολιτών και η επικοινωνία των ανθρώπινων κοινοτήτων.»