Επιβράβευση των καλύτερων στολισμών την περίοδο των Χριστουγέννων στον Δ. Τρικκαίων


Tags |

Τη συμβολή πολιτών και καταστηματαρχών για την ενίσχυση του ρόλου της «πρωτεύουσας των Χριστουγέννων», επιβράβευσε ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου. Την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023 και αφού ο 11ος Μύλος των Ξωτικών ολοκληρώθηκε με μέγιστη επιτυχία, η επιτροπή που συστάθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Τρικκαίων επέλεξε την καλύτερα στολισμένη οικία και τις καλύτερα στολισμένες βιτρίνες καταστημάτων.
Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν:

  • Καλύτερος στολισμός οικίας: Γεώργιος Παπαποστόλου
  • 1ο βραβείο καλύτερου διάκοσμου καταστήματος: Ελενα, Νικολέτα, Δώρα Κόρδα (κομμωτήριο)
  • 2ο βραβείο καλύτερου διάκοσμου καταστήματος: Χριστίνα Αλιμπράντη («Σαν Παραμύθι» κατάστημα με είδη βάπτισης, γάμου και δώρων)
  • 3ο βραβείο καλύτερου διάκοσμου καταστήματος: Καλλιόπη Κουτή («Πινόκιο», κατάστημα παιδικών ειδών)
  •  3ο βραβείο καλύτερου διάκοσμου καταστήματος: Λιακοπούλου Κατερίνα («niiθ» showroom )

Η επιτροπή αποτελούταν από μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων και του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων. Ο κ. Παπαστεργίου τόνισε τη σημασία μιας όμορφης στολισμένης όμορφα, πόλης, που ήταν πόλος έλξης και αυτά τα Χριστούγεννα για εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες/τριες από την Ελλάδα και τα Βαλκάνια. Η σχετική συζήτηση περιστράφηκε στην επιτυχία του Μύλου των Ξωτικών, αλλά και στον ειδικότερο ρόλο, συνεργασία, συμβολή και προσπάθεια των καταστηματαρχών για την πρωτεύουσα των Χριστουγέννων.

Από το γραφείο Τύπου