Εκδήλωση βράβευσης αριστούχων παιδιών των εργαζόμενων της ΕΔΑ ΘΕΣΣ


Tags |

Σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση βράβευσης των αριστούχων παιδιών των εργαζομένων της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, που διοργάνωσε η Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού στη Θεσσαλονίκη και τη Θεσσαλία.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού, κ. Μαντής Αδαμάντιος, όπου συνεχάρη όλα τα παιδιά για την πρόοδο και την προσπάθεια που κατέβαλαν κατά το περασμένο έτος. Ο κ. Μαντής, τόνισε, επίσης, την ανάγκη επιβράβευσης και αναγνώρισης της μοναδικής προσπάθειας που καταβάλλει το κάθε παιδί, ανεξάρτητα από τις τελικές του επιδόσεις. Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος της Ένωσης των Εργαζομένων της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, κ. Πατρώνης Γεώργιος, ο οποίος χαιρέτησε την πρωτοβουλία της Εταιρείας να βραβεύσει την προσπάθεια των παιδιών και των οικογενειών τους και απένειμε τα εύσημα σε όλους.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, κ. Μπακούρας Λεωνίδας, καλωσορίζοντας τα παιδιά των εργαζομένων στην “οικογένεια” της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, υπογράμμισε ότι μετά την έλευση του νέου μετόχου ενισχύεται το όραμα της εταιρείας για την αποδέσμευση διαχρονικής αξίας με επίκεντρο τον άνθρωπο.  Τόνισε ότι το «μέλλον» του κόσμου βρίσκεται στα χέρια των παιδιών, για αυτό και πρέπει να επενδύονται σημαντικές προσπάθειες τόσο για την απόκτηση της γνώσης όσο και για την υιοθέτηση ηθικών αξιών, που θα περικλείουν το όραμα για έναν βιώσιμο κόσμο. Κατά την ομιλία του, είπε χαρακτηριστικά: «Όπως η εταιρεία, παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικράτησαν κατάφερε να κινείται σε σταθερή αναπτυξιακή τροχιά, μετατρέποντας τις προκλήσεις σε ευκαιρίες, έτσι και ο προσωπικός αγώνας όλων θα πρέπει να έχει υψηλή στόχευση και να διέπεται από σταθερές αξίες που προάγουν το κοινωνικό καλό. Αξιοποιώντας παραδείγματα από τον μεγάλο Έλληνα Φιλόσοφο Σωκράτη, ανέφερε ότι οι αποτυχίες θα πρέπει να υπαγορεύουν τη επιμονή στον αγώνα ενώ οι επιτυχίες δεν θα πρέπει να φθείρουν όσους τις απολαμβάνουν.

Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Μπακούρας τόνισε ότι αξίες και αρχές όπως η ακεραιότητα, η αμεροληψία και η διαφάνεια υπαγορεύουν τη φιλοσοφία της εταιρείας, καθοδηγούν τις δραστηριότητές της και τις διαδικασίες λήψης αποφάσεων ενώ καθορίζουν τα πρότυπα που σχετίζονται με την εταιρική δεοντολογία και την επαγγελματική συμπεριφορά.  Ο Γενικός Διευθυντής τόνισε χαρακτηριστικά: «Υπηρετούμε τις αξίες του αλληλοσεβασμού, του ομαδικού πνεύματος και εκτιμούμε τις δεξιότητες όλων. Αναγνωρίζουμε τη συνεργασία ως θεμελιώδες στοιχείο για την οικοδόμηση σταθερών και διαχρονικών σχέσεων, μέσω των οποίων επιτυγχάνουμε τους εταιρικούς στόχους. Εργαζόμαστε για να δημιουργούμε σταθερά προστιθέμενη αξία, να οραματιζόμαστε βιώσιμη ανάπτυξη  για την ικανοποίηση των αναγκών των μελλοντικών γενεών με σεβασμό στο περιβάλλον και στην κοινωνία.».

Σε αυτό το πλαίσιο ολοκληρώθηκε η βράβευση για την πρόοδο των αριστούχων μαθητών αλλά και συνολικά της προσπάθειας όλων των παιδιών, ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία και δύναμη. Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ αναγνωρίζει την αξία των ανθρώπων της, οι οποίοι αποτελούν τον θεμέλιο λίθο της επιτυχίας της.