Ειδήσεις

Φιλανθρωπικό Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης στα Τρίκαλα


Στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστου Μιχαλάκη παρουσία του κ. Γεωργίου Τσίγκα Περιφερειακού Συμβούλου της Π.Ε.Τρικάλων, του κ. Άκη Αναστασίου Εντεταλμένου Συμβούλου Αθλητισμού του Δήμου Τρικαίων, του κ. Θεοχάρη Κωνσταντίνου Προέδρου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών της Τοπικής Διοίκησης Τρικάλων, του κ. Μπέγα Αχιλλέα Γενικού Γραμματέα , του κ. Τσιγαρίδα Γεωργίου Β’ Αντιπροέδρου, του κ. Δραγούτσου Βασίλειου Ταμία, του κ. Πρέβεζα Κωνσταντίνου Μέλους της Ένωσης και εκπροσώπων μέσων ενημέρωσης δόθηκε συνέντευξη τύπου ενόψει του Φιλανθρωπικού Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης που θα πραγματοποιηθεί την 1η Μαρτίου 2016 στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Τρικάλων επί της οδού Κατσιμήδου.
Μια σημαντική πρωτοβουλία της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών της Τοπικής Διοίκησης Τρικάλων με στόχο την ενίσχυση απόρων οικογενειών του Νομού Τρικάλων στην οποία συμμετέχει η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, δείχνοντας για ακόμη μια φορά το κοινωνικό της πρόσωπο και την στήριξή της στους πολίτες του Νομού.
Η στήριξη των άπορων οικογενειών ήταν, είναι και θα είναι για τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό ένα ιδιαίτερα σημαντικό κοινωνικό ζήτημα και με πρωτοβουλίες της Περιφέρειας Θεσσαλίας, αλλά και συμμετέχοντας σε προσπάθειες άλλων φορέων στηρίζει και ενισχύει έμπρακτα τους αδύναμους οικονομικά συνανθρώπους μας.
Αυτή τη φορά στηρίζει την προσπάθεια της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών της Τοπικής Διοίκησης Τρικάλων και συμμετέχει στην εκστρατεία «Βάζουμε Καλάθια Αγάπης Γεμίζουμε Καλάθια Αγάπης ». Την προσεχή Τρίτη λοιπόν 1η Μαρτίου στο Δημοτικό Κλειστό της πόλης των Τρικάλων από τις 12:00 έως τις 17:00 οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να προσφέρουν συσκευασμένα τρόφιμα ,είδη καθαριότητας και προσωπικής υγιεινής για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Τρικκαίων.
Στο Τουρνουά συμμετέχουν 6 ομάδες από τις Τοπικές Διοικήσεις Ι.Ρ.Α :Τρικάλων, Καρδίτσας, Λάρισας, Μαγνησίας, Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Εξωτερικών Φρουρών του Καταστήματος Κράτησης Τρικάλων.

Προηγούμενο άρθρο Ολοκληρωμένος Σχεδιασμός Έξυπνων Πόλεων από τον Δ. Τρικκαίων
Επόμενο άρθρο Στο κλειστό γυμναστήριο των Τρικάλων οι πρόσφυγες