Ειδήσεις

Του κόσμου οι γεύσεις στα Τρίκαλα!


Το 1ο Trikala Streed Food Festival άνοιξε την Πέμπτη 17 Μαΐου 2018 τις πύλες του και εντυπωσιάζει. Πλήθος γεύσεων από όλον τον κόσμο, μια πραγματική γιορτή, ένα φεστιβάλ με μυρωδιές, χρώματα και αρώματα που ενώνουν διαφορετικές κουλτούρες.
Φαλάφελ, μπέργκερς, ινδικά, πάστα, παγωτά χειροποίητα, κλασικό σουβλάκι, χαλβάς, νέες γεύσεις, νέοι συνδυασμοί… μια ατέλειωτη γιορτή για όλους, που υποδέχεται τους πάντες. Μέχρι την Κυριακή 20 Μαΐου 2018, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 12 το βράδυ με δωρεάν είσοδο στον Μύλο Ματσόπουλου, όλοι οι συμμετέχοντες χαμογελαστοί και άκρως εξυπηρετικοί, προσφέρουν γνώσεις και γεύσεις στην πρώτη εκτός Αθηνών και Θεσσαλονίκης παρόμοια διοργάνωση.
Ηδη, από την πρώτη ημέρα, φάνηκε η τεράστια συμμετοχή, η μέγιστη αποδοχή και το εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον όλων, να δοκιμάσουν και να γευτούν το διαφορετικό και το κλασικό μαζί.
Με ολοήμερη μουσική νεανική από dj’s και συγκροτήματα, με λούνα παρκ για τα παιδιά, με ανοιχτό πλέον το καφέ του μύλου Ματσόπουλου, ο Δήμος Τρικκαίων και η e-trikala ΑΕ πρωτοτυπούν. Δίνουν στη Θεσσαλία τη θέση της στον γαστρονομικό χάρτη και  αναδεικνύουν τα Τρίκαλα σε προορισμό για τον πολιτισμό, την καινοτομία και τις γεύσεις!

 

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

 

Προηγούμενο άρθρο Συνελήφθη 60χρονος για ναρκωτικά
Επόμενο άρθρο Από την Καστοριά στα Τρίκαλα με σύνδεση… Smart City