Ειδήσεις

Τελευταία εβδομάδα δηλώσεων συμμετοχής για Ηλεκτρολόγους Αυτοματιστές στη Θεσσαλία


Λίγες ημέρες έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων για την δράση Skills4Jobs για Ηλεκτρολόγους Αυτοματιστές στη Θεσσαλία, καθώς οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι την Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023.

Με κοινό στόχο τη διασύνδεση αποφοίτων, νέων και εργαζομένων με τις επιχειρήσεις της Θεσσαλίας ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΘΕΒ), και ο ΣΕΒ σύνδεσμος επιχειρήσεων και βιομηχανιών, προχωρούν στην υλοποίηση της ολοκληρωμένης δράσης Skills4Jobs για Ηλεκτρολόγους Αυτοματιστές στη Θεσσαλία. Η δράση εντάσσεται στην ευρύτερη πρωτοβουλία του ΣΕΒ Skills4Jobs, και περιλαμβάνει:

  • Ανάπτυξη τεχνικών δεξιοτήτων, με ένα πλήρες, σύγχρονο εκπαιδευτικό πρόγραμμα 144 διδακτικών ωρών (το οποίο θα υλοποιηθεί διά ζώσης και διαδικτυακά από τις 4 Σεπτεμβρίου έως τις 31 Οκτωβρίου στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του ΣΘΕΒ στη Λάρισα από το ΙΒΕΠΕ-ΣΕΒ).
  • Πρακτική εξάσκηση με δυνατότητα συνέχισης της απασχόλησης στην ειδικότητα του Ηλεκτρολόγου Αυτοματιστήσε μία από τις επιχειρήσεις-μέλη του ΣΘΕΒστην Περιφέρεια της Θεσσαλίας.

Απευθύνεται σε νέες και νέους που έχουν αποφοιτήσει από την επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση σε συναφείς ειδικότητες, χωρίς προηγούμενη ή με μικρή προϋπηρεσία. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αναβαθμίσουν τις δεξιότητές τους, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση,αλλά και να σταδιοδρομήσουν επαγγελματικά σε μία από τις σύγχρονες και οργανωμένες επιχειρήσεις-μέλη του ΣΘΕΒ στην περιοχή τηςΘεσσαλίας.

 

Αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται απότη Δευτέρα 19 Ιουνίου έως και τη Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023.

Η δράση προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ ως μία συνεισφορά της βιομηχανίας προς την κοινωνία και τους εργαζόμενους της Θεσσαλίας.

Η δράση υλοποιείται με την υποστήριξη του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση, τη χρηματοδότηση του Προγράμματος Θεματικών Δωρεών του Ιδρύματος Μποδοσάκηκαι τη χορηγική υποστήριξη των επιχειρήσεων EXALCO Α.Ε., ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ, ΜΕΤΑΛΛΕΜΠΟΡΙΚΗ Θ. ΜΑΚΡΗΣ Α.Ε., ΜΠΕΤΤΙΝΑ ΑΒΕΕ και ΠΡΟΚΕΛ Α.Ε.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δράση και δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία του ΣΘΕΒ (αρμόδια κ. Χαρούλα Γκουσγκούνη) στο τηλέφωνο: 2410555507 καιστο email: members@sthev.gr.

Προηγούμενο άρθρο Η μουσική του Τσιτσάνη «ταξιδεύει» σε χωριά του Δ. Τρικκαίων με το Δημοτικό Ωδείο Τρικάλων
Επόμενο άρθρο Η Περιφέρεια Θεσσαλίας συνεχίζει την καταγραφή ζημιών σε καλλιέργειες