Ειδήσεις

Σύνδεση και νέων περιοχών με το δίκτυο φυσικού αερίου


Το αίτημα των δημοτών τους για σύνδεση και νέων περιοχών με το δίκτυο φυσικού αερίου, μετέφεραν λίγες ημέρες πριν φύγει το 2016 ο Δήμαρχος Κιλελέρ, Αθανάσιος Νασιακόπουλος, και ο απερχόμενος αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Πλατυκάμπου, Κωνσταντίνος Χατζηκωνσταντίνου, στο Γενικό Διευθυντή της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, Λεωνίδα Μπακούρα. Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, με την παρουσία και στελεχών της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, συζητήθηκε διεξοδικά το αίτημα των κατοίκων σε Χάλκη, Πλατύκαμπο, Γαλήνη, Μελισσοχώρι και Ομορφοχώρι για να περιληφθούν στο δίκτυο του φυσικού αερίου, ώστε να απολαμβάνουν τα οφέλη της χρήσης του.

Ο κ.Μπακούρας ενημέρωσε την αντιπροσωπεία του Δήμου Κιλελέρ για τις κινήσεις της ΕΔΑ ΘΕΣΣ στην περιοχή, τονίζοντας ότι έχει ήδη αναπτυχθεί δίκτυο μήκους 18 χλμ, ενώ οι επενδύσεις συνεχίζονται προκειμένου να εξυπηρετηθούν ακόμη περισσότεροι δημότες.

Ανακοίνωσε μάλιστα ότι άμεσα μπορούν να καταθέσουν αιτήσεις για την επέκταση του δικτύου οι κάτοικοι του Ομορφοχωρίου, διότι το δίκτυο βρίσκεται πλησίον του δημοτικού διαμερίσματος,γεγονός που έγινε αποδεκτό με μεγάλη ικανοποίηση από τους κκ.Νασιακόπουλο και Χατζηκωνσταντίνου.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα δημοτικά διαμερίσματα η ΕΔΑ ΘΕΣΣ, θα εξετάσει την περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου στον επόμενο προγραμματισμό, σύμφωνα με τις αιτήσεις ενδιαφέροντος που θα υπάρχουν εκ μέρους των πολιτών. Ως πρώτη κίνηση, συμφωνήθηκε να ξεκινήσει άμεσα η συλλογή αιτήσεων προκειμένου να αποτυπωθεί το ενδιαφέρον αυτό.

Για την εξυπηρέτησηκαι την εκδήλωση ενδιαφέροντος πολιτώνγια νέες συνδέσεις,λειτουργεί τηλεφωνικό κέντρο όπου για οποιαδήποτε πληροφορία σχετική, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 11 150.

 

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΑΕΡΙΟΥ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε.

 

Προηγούμενο άρθρο Χωρίς φιλάθλους από Καρδίτσα ο αγώνας στα Τρίκαλα
Επόμενο άρθρο Έκπτωση 100% στα τέλη σύνδεσης για όλες τις χρήσεις