Ειδήσεις

Συνεργασία Κουρέτα – Σακκά και 170.000 € από την Περιφέρεια Θεσσαλίας για το Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων


Η απόδοση 170.000€ για το Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων από την Περιφέρεια Θεσσαλίας χαρακτήρισε την επίσκεψη του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα στο Δημαρχείο Τρικκαίων και στον Δήμαρχο Νίκο Σακκά, την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024. Τα χρήματα αφορούν στην ενίσχυση του εξοπλισμού του Σταδίου, προκειμένου αυτό να μπορεί να εκσυγχρονιστεί, με στόχο το να αναλαμβάνει υψηλότατου επιπέδου διοργανώσεις στίβου.
Ο κ. Σακκάς ευχαρίστησε τον κ. Κουρέτα για τη σημαντική αυτή συμβολή στην ενίσχυση τω αθλητικών υποδομών των Τρικάλων, δίνοντας έμφαση στη συνεργασία των δύο πλευρών, στο σύνολο των θεμάτων των αθλητικών υποδομών. Κάτι που επεσήμανε και ο Περιφερειάρχης, αναφερόμενος στη συζήτηση που ακολούθησε για πρόσθετα ζητήματα. Αυτά αφορούσαν, είτε το Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων, είτε άλλες αθλητικές υποδομές στον Δήμο Τρικκαίων, για διάφορα αθλήματα και δραστηριότητες.
Το πολύ καλό κλίμα στη συνάντηση συνεχίστηκε και όταν η συζήτηση περιστράφηκε σε θέματα κοινωνικά, ενεργειακά, υποδομών, με βάση έναν σχεδιασμό που θα ακολουθηθεί, στο πλαίσιο της βέλτιστης συνεργασίας.
Ακολούθως οι αντιπροσωπείες του Δήμου Τρικκαίων και της Περιφέρειας Θεσσαλίας επισκέφθηκαν τον χώρο της ΚΟΜΔΕ, όπου υλοποιούνται εργασίες αποκατάστασης.
Από την πλευρά της Περιφέρειας Θεσσαλίας παρίσταντο, η αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Τρικάλων, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Πολιτισμού Σωτήρης Σουλούκος, ο περιφερειακός σύμβουλος Τρικάλων Δημήτρης Δαλαμάγκας. Από την πλευρά του Δήμου Τρικκαίων παρέστησαν, οι αντιδήμαρχοι Μιχάλης Λάππας, Παναγιώτη Ντιντής και Σοφία Αλεστά, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ Χρήστος Μπλουγούρας, η εντεταλμένη σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων Εφη Λεβέντη, ο γενικός γραμματέας κ. Θωμάς Παπασίκας και η διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Θεοδ. Σαργιώτη.

Από το γραφείο Τύπου

Προηγούμενο άρθρο Μουσικολογική ημερίδα στο Μουσείο Τσιτσάνη για τα 50 χρόνια αρχιεροσύνης του Οικουμενικού Πατριάρχη
Επόμενο άρθρο Λ. Αβραμόπουλος: «Σημαντική ημέρα για το Δήμο Μετεώρων, στα Παγκόσμια Γεωπάρκα της UNESCO το Γεωπάρκο Μετεώρων – Πύλης»