Ειδήσεις

Συνελήφθησαν 5 άτομα σε περιοχές της Θεσσαλίας, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών


Συνελήφθησαν στις 27 Νοεμβρίου 2023, σε περιοχές της Θεσσαλίας, -5- άτομα, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, κατά περίπτωση:

  • Συνελήφθη, το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας ημεδαπός, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων για κατοχή και διακίνηση κάνναβης από τον δράστη, οι αστυνομικοί τον εντόπισαν έξω από την οικία του και τον ακινητοποίησαν.

Στην κατοχή του, καθώς και σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν ένα πλαστικό κυτίο που περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους -238,4- γραμμαρίων, -2- ζυγαριές με υπολείμματα κάνναβης και ένα κινητό τηλέφωνο.

 

  • Συνελήφθη (27-11-2023) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λάρισας/Ομάδα ΔΙ.ΑΣ., ένας αλλοδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

 

  • Συνελήφθη, (27-11-2023) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου/Ομάδα ΔΙ.Α.Σ., ένας ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο, κατελήφθη να κατέχει μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους -5- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

 

  • Συνελήφθη, (27-11-2023) το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου/Ο.Π.Κ.Ε. Βόλου, ένας ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα κοκαΐνης, βάρους -1- γραμμαρίου και ποσότητες ηρωίνης, συνολικού βάρους -0,85- γραμμαρίων.
  • Συνελήφθη, (27-11-2023) το βράδυ στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τρικάλων/Ομάδα ΔΙ.ΑΣ., ένας ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη αποξηραμένη, βάρους -2,4- γραμμαρίων.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Πρώτη δημόσια συζήτηση για την Κλιματική Ουδετερότητα των Τρικάλων
Επόμενο άρθρο Σεμινάριο του ΣΘΕΒ: Οι Φορολογικοί Έλεγχοι των επιχειρήσεων