Ειδήσεις

Συνάντηση με τον Κ. Σκρέκα είχε ο ασκών καθήκοντα Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας


Σε ένα ιδιαίτερα καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας (Υ.Π.ΕΝ) η συνάντηση του ασκούντος καθήκοντα Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας κ. Κώστα Παππά με τον Υπουργό κ. Κώστα Σκρέκα.

Ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης τόνισε την ιδιαίτερη σημασία που έχει αυτή η συνάντηση αφού οι περισσότερες από τις αρμοδιότητές της έχουν αναφορά στο Υ.Π.ΕΝ (Δάση, Περιβαλλοντική αδειοδότηση, Χωροταξία, Αδειοδότηση έργων Α.Π.Ε, Διαχείριση υδάτινων πόρων, κατεδαφίσεις αυθαιρέτων σε δασικές εκτάσεις και ζώνη αιγιαλού και παραλίας). Στη συνέχεια παρουσίασε αναλυτικά την άσκηση αυτών των αρμοδιοτήτων από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, καθώς και τα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν.

Ο Υπουργός κ. Κώστας Σκρέκας τόνισε τη σημασία και συμβολή που έχει η άσκηση αυτών των αρμοδιοτήτων για την ανάπτυξη στην χωρική αρμοδιότητα της  Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας και ανέφερε τις προτεραιότητες του Υπουργείου σε κάθε μία από τις αρμοδιότητες αυτές, ζητώντας την κατάθεση συγκεκριμένων προτάσεων που θα βοηθούν στη δημιουργία αναπτυξιακού αποτελέσματος στην κοινωνία και συγχρόνως θα εξυπηρετούν με τον καλύτερο τρόπο τους πολίτες.

 

Προηγούμενο άρθρο ΑΝΤΑΡΣΥΑ Τρικάλων: Υπερασπίζουμε το δικαίωμα στους αγώνες
Επόμενο άρθρο Διαδικτυακή συνέλευση της Αριστερής Παρέμβασης στη Θεσσαλία