Ειδήσεις

Συμμετοχές σε δύο αγώνες με επιτυχίες, οι αθλητές της ποδηλατικής ακαδημίας Π.Σ. Τρικάλων


Συνεχίζεται η ποδηλατική δράση για τα παιδιά της ακαδημίας. Το περασμένο Σαββατοκύριακο συμμετείχαν σε δύο ποδηλατικούς αγώνες στην Θεσσαλία. Συγκεκριμένα το Σαββατοκύριακο 4&5 Σεπτεμβρίου  ο ΠΓΣ Λάρισας στα πλαίσια των διήμερων αγώνων ορεινής ποδηλασίας «MTBLIGA» διοργάνωσε την πρώτη ημέρα αγώνες για τις μικρές κατηγορίες. Επίσης την Κυριακή 5/9/21 ο ΠΑΣ Πηνειός διοργάνωσε αγώνες δρόμου «Ανάβαση Ολύμπου» 23km.

Το Σάββατο στους αγώνες ΜΤΒο Π.Σ. Τρικάλων συμμετείχεμε 11 αθλητές και αθλήτριες από την ποδηλατική ακαδημία. Οι ποδηλάτες αγωνίστηκαν κερδίζοντας εμπειρίες και πολλές θέσεις στα βάθρα των νικητών.

Στην κατηγορία Μίνι μικρά ο Ρωμανός Καλαντζής τερμάτισε στην 1η θέση κερδίζοντας άξια το κύπελλο του αγώνα.

Στην κατηγορία Μίνι μεγάλα ο Παναγιώτης Σιδέρης μετά από πτώση εγκατέλειψε τον αγώνα, ευτυχώς με ελαφρύ τραυματισμό.

Στην κατηγορία Παμπαίδων είχαμε τέσσερις συμμετοχές με τον Ζιντζόβα Ντίνο στην 4η θέση  να κυνηγάειμέχρι το τερματισμό το μετάλλιο.Ο Νικολός Αλέξανδρος 9ος,  ο Μαγαλιός Ορέστης 10ος και ο Κουτσιβέτας Άρης 15ος.

Στην κατηγορία Πανκορασίδων τα κορίτσια μας έκαναν το 1-2 με την Ντάκου Εύα νικήτρια και την Σούλιου Κέλλυ στην 2η θέση.

Στην κατηγορία Παίδων ο Σιδέρης Δημήτρης τερμάτισε 6οςκαι ο  Φυστόπουλος Κώστας 15ος,ενώ ο Μάντζιος Δαμιανός είχε μηχανική βλάβη που τον ανάγκασε σε εγκατάλειψη.

Την Κυριακή οι Σιδέρης, Μάντζιος στους παίδες και ο Περικλής Λαγός στους εφήβους  συμμετείχαν στην Ανάβαση Ολύμπου.

Στην κατηγορία εφήβων ο Περικλής Λαγός τερμάτισε στην 3η θέση ενώ και  στην Κατηγορία παίδων ο Μάντζιος Δαμιανός τερμάτισε 3ος και ο Σιδέρης Δημήτρης 5ος .

Οι ποδηλάτες της κατηγορίας παίδων έτρεξαν στους αγώνες ενόψει της προετοιμασίας τους για το πανελλήνιο πρωτάθλημα δρόμου που θα διεξαχθεί στην Αταλάντη, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 11&12 Σεπτεμβρίου.

Πολλά συγχαρητήρια από την διοίκηση του συλλόγου στους προπονητές και σε όλους τους ποδηλάτες που συμμετείχαν στους αγώνες αυτούς.

Ευχαριστούμε στους χορηγούς της ομάδας μας, αφού μέσα από την οικονομική τους στήριξη μπορούμε και συνεχίζουμε την ανάπτυξη της ποδηλασίας στην πόλη μας.:

ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΑ (ποδηλατικό κατάστημα Λάρισας),  Πρατήρια Υγρών Καυσίμων ΕΛΙΝ (αφοί Κουτσιβέτα), Κηποδημιουργίες (ΚΟΙΝ.ΣΕΠ ΤΡΙΚΑΛΩΝ), ΜΑΝΤΖΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΏΤΗΣ (τεχνική εταιρία), PROMIST (ασφάλειες), Δ.ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ (πρακτορείο ΟΠΑΠ),  3G (ψηφιακές εκτυπώσεις),  ΕΦΗ ΠΑΛΑΤΟΥ (φυσιοθεραπεία – βελονισμός).

Ευχαριστούμε επίσης  τους γονείς των αθλητών που βοηθούν τα παιδιά τους να προχωρήσουν σε αυτό το δύσκολο, επίπονο, αλλά και μαγευτικό άθλημα που επέλεξαν.

Φέτος το Σεπτέμβρη επιλέγουμε ποδηλασία για πολλούς λόγους και προπάντων FREECOVIDη ασφαλέστερη επιλογή!

 Οι εγγραφές στην ποδηλατική ακαδημία άρχισαν!

Αν θέλεις να ασχοληθείς με ένα από τα ομορφότερα αθλήματα στον κόσμο, αν σου αρέσει να γυμνάζεσαι μέσα στην φύση, αν σου αρέσει η οδήγηση σε ποδηλατικά μονοπάτια, τότε τα μόνα  πράγματα που θα χρειαστείς είναι ένα κράνος  το ποδήλατό σου και όρεξη για πολλές βόλτες.

Επικοινωνία για εγγραφές και συμμετοχή στην ακαδημία ποδηλασίας:

Ζιντζόβας Ηλίας (6986010785)

Καράτζιος Γιώργος (6975752403)

Ταμανάκιας Μιχάλης (6989154306).

Υπεύθυνοι προπονητικού και αγωνιστικού σχεδιασμού.

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε και να μάθετε πληροφορίες για εμάς:

Facebook: https://www.facebook.com/Podilatikos.Trikalon.cycling.club/

Instagram: https://www.instagram.com/pstrikalon/

Email:podilasiatrikalon@yahoo.gr

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην παρουσίαση της ομάδας: https://sway.office.com/tShgih5DRfJgMtYh

 

Προηγούμενο άρθρο Νέα φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης εντοπίστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων
Επόμενο άρθρο 29 νέα θετικά κρούσματα covid στα Τρίκαλα