Ειδήσεις

Στο Αθλητικό Μουσείο Τρικάλων το κύπελλο του πρωταθλήματος της ΑΕΚ


Η ΠΑΕ ΑΕΚ και ο Δήμος Τρικκαίων παρουσιάζουν στους φιλάθλους των Τρικάλων το κύπελλο του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Stoiximan Super League 2022 – 2023 που κατέκτησε η ομάδα.
Το κύπελλο θα φιλοξενηθεί στο Δημοτικό Ιστορικό Αθλητικό Μουσείο Τρικάλων (Καποδιστρίου 13) από την Τετάρτη 31 Μαΐου 2023 μέχρι και την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023. Η υποδοχή του θα γίνει το απόγευμα της Τρίτης 30 Ιουνίου 2023, στις 19:00, στον χώρο του Μουσείου.
Η παρουσίαση θα γίνεται και τις τρεις ημέρες, τις ώρες 09:00 – 21:00, με προσέλευση ατόμων σε αυστηρά ολιγομελείς ομάδες (έως 3 ατόμων ή ανά μία οικογένεια).
Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της ΠΑΕ ΑΕΚ για την παρουσίαση αυτή «σε επιλεγμένα μέρη σε διάφορες πόλεις της χώρας, με έμφαση σε αυτές που χαρακτηρίζονται από την ταύτιση τους με το προσφυγικό στοιχείο».
Ο Δήμος Τρικκαίων με χαρά αποδέχθηκε τη σχετική πρόταση της ΠΑΕ ΑΕΚ, προκειμένου οι φίλαθλοι – κυρίως τα μικρά παιδιά -, να απολαύσουν το σημαντικότερο για το ελληνικό ποδόσφαιρο τρόπαιο.
Παρόμοιας υποδοχής θα τύχει και πιθανή ανάλογη πρωτοβουλία από την ομάδα που θα στεφθεί πρωταθλήτρια και κυπελλούχος στις επόμενες αγωνιστικές περιόδους – αναμένοντας πάντα, ανάλογη διάκριση της ομάδας της πόλης μας, του ΑΟΤ.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Προηγούμενο άρθρο Θέαμα και άθληση σε μια ακόμη πανελλήνια διοργάνωση για το πινγκ πονγκ στα Τρίκαλα
Επόμενο άρθρο Και στον Δήμο Τρικκαίων ο Προσωπικός Βοηθός για άτομα με αναπηρία